Élet-Stílus

Itt a teljes videó a BBC kamerának bemutató híradósáról

Maryam Moshiri örül, hogy most már mások is láthatják, hogy tényleg csak viccelődött a stábbal.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a BBC News egyik hírolvasójáról, Maryam Moshiriről felkerült az internetre egy felvétel, amin az látható, hogy a híradó stúdiójában a műsorkezdés előtti másodpercekben bemutat a kamerának.

A videó megjelenése után a híradós azzal védekezett, hogy a brit közmédiához méltatlan gesztust a rövid felvétel kiragadta a kontextusából, ezért az nem derült ki belőle, hogy ő csak a kollégáival viccelődött, amikor felvillant a középső ujja.

Azóta viszont nyilvánosságra került a felvétel, amiből tisztán látható, hogy Moshiri csak a műsorkezdés előtti kézi visszaszámlálás közben ragadtatatta el magát annyira, hogy amikor az egyes számhoz ért, akkor azt rendhagyó módon jelezte – írja a Guardian.

A videó megjelenése után Moshiri megosztott egy bejegyzést az X-en – korábbi nevén Twitteren –, amiben azt írta: örül, hogy megjelent a visszaszámlálós videó.

Nem a BBC volt az, aki ezt kiadta, és biztosan nem én voltam. (…) De valamilyen értelemben örülök neki, az hiszem, hogy kikerült a videó. Mivel látszik rajta, hogy csak egy kicsit viccelődtem a stábbal a visszaszámlálás alatt

– idézi a brit lap a hírolvasó posztját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik