Szórakozás

Középső ujja felmutatásával kezdte váratlanul a híradót a BBC hírolvasója

Maryam Moshiri utána megmagyarázta.

Az átlagembernek a BBC szót hallva leginkább talán a közszolgálat, a tradíció, a komolyság szavak jutnak eszébe – feltéve, hogy nem látta a minap, ahogy Maryam Moshiri bejelentkezett a BBC News világhíradójába.

December 6-án, helyi idő szerint délben elkezdődött a hírműsor, és a nézők ezt láthatták:

A hírolvasónak kellett néhány másodperc, mire rájött, hogy már adásban van. Profizmusa és 16 évnyi képernyős tapasztalata azonban átsegítette a helyzeten, és gond nélkül beolvasta a Boris Johnsonnal kapcsolatos hírt.

A videó természetesen terjedni kezdett, a kommentelők pedig remekül szórakoztak a látottakon, próbálták megfejteni, vajon mi történhetett – volt, aki arra utalt, hogy Moshiri esetleg a kameramannak küldte a kedves jelzést, de végül maga a bemondó magyarázta meg a történteket a saját Twitter (azaz X) oldalán:

Sziasztok, tegnap az adás kezdete előtt egy kicsit viccelődtem a stábbal. Úgy tettem, mintha visszaszámolnék, miközben a rendező 10-től visszaszámolt (…) Amikor az 1-hez értünk, viccből megfordítottam az ujjamat, és nem tudtam, hogy ezt a kamera mutatni fogja. Ez egy magánjellegű poén volt a stábbal, és nagyon sajnálom, hogy kikerült az adásba! Nem állt szándékomban, hogy ez megtörténjen, és sajnálom, ha bárkit megbántottam vagy feldühítettem. Nem a nézőknek, sőt igazából nem is egy embernek akartam „beinteni”. Buta vicc volt, amit néhány barátomnak szántam.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik