Élet-Stílus

Molnár Áron Rácz Jenőről: Mondtam neki, hogy a feleségemmel szívesen elmegyünk velük négyesben vacsorázni

RTL
RTL
A séf párja, Rácz-Gyuricza Dóra is nagyon szimpatikus volt neki.

Múlt vasárnap Molnár Áron és Rácz Jenő összecsapásával ért véget a Sztárbox 2023-as évada. A séf edzője alig egy perc alatt bedobta a törölközőt, így a bajnoknak járó övet a színész vehette át. Bár az adásban úgy tűnt, Rácz nem szenvedett komolyabb sérülést, később kiderült, hogy eltört az arccsontja, sérült továbbá egy idege is. A minap derült ki, hogy műtétre végül nem lesz szüksége. A séfnek Molnár mielőbbi gyógyulást kívánt.

A színész nemrég az rtl.hu-nak adott interjút, melyben úgy fogalmazott, nemcsak fizikálisan, de mentálisan is megnyerte a legutóbbi meccsét, ő ugyanis egyszerűen jobban akarta a győzelmet, mint a séf – utóbbi ezt el is ismerte.

Molnár az elmúlt nyolc hónappal kapcsolatban azt mondta, élete egyik legboldogabb időszaka volt, de egyben nagyon stresszes is.

Boldog vagyok, hogy ennek a történetnek vége van, de közben meg nagyon mennék újra a Sztárbox ringjébe. Ez egy nagyon tanulságos, varázslatos, de félelmetes nyolc hónap volt

– magyarázta.

Ami a Rácz Jenővel való ismeretségüket illeti, Molnár azt is megosztotta a portállal, hogy a meccset követően közös programra invitálta a séfet és a feleségét.

Beszéltünk, mondta, hogy igazam volt, ő is azt érezte, hogy már elengedte, nem akarta a küzdelmet. Mondtam neki, hogy nagyon szívesen elmegyek vele, a feleségével és az én feleségemmel négyesben vacsorázni. Szimpatikusak voltak nekem Dórival. Az edzőjével is beszéltem. Különös sport ez, nekimegyünk egymásnak, a padlóra küldjük az ellenfelünket, hiszen ez a cél, de a végén összeölelkezünk mint versenytárssal. Van valami bámulatosan abszurd és gyönyörű ebben, jó megélni.

A beszélgetésben a férfi nehézsúly-kategória is szóba került. A riporter érdeklődésére Molnár tisztázta, hogy esze ágában sem lenne például Brasch Bencével összemérni az erejét, megtapasztalta ugyanis, mennyit számít az esetükben is meglévő húsz kilónyi különbség.

Bunyóztam az edzéseken olyan ökölvívók ellen, akik profik, vagy évek óta bokszolnak amatőr szinten és 100 kiló fölött vannak. Én 80 kiló vagyok, a 80 és 100 közötti különbség pedig finoman szólva tapintható. Egy hétig nem tudtam rágni, miután egy 100 kilóssal bunyóztam és kaptam egyet az állkapcsomra. Kaptam olyan hasütést, hogy utána nem tudtam normálisan kiegyenesedni. A legutolsó 100 kilós elleni bunyómat követően beültem az autóba és 15 perc után jöttem rá, hogy rossz felé megyek, azt sem tudtam, hogy hol vagyok. Nagyon nem játék a 100 kiló fölöttiek elleni ökölvívás úgy, hogy 20 kiló különbség van köztünk

– hangsúlyozta.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik