Élet-Stílus

Rácz Jenő: Valahol azt érzem, hogy talán ezt a pofont én kívántam

RTL
RTL
A séf szerint Molnár Áron erősebb volt fejben a Sztárbox döntőjében.

Vasárnap a szuperdöntővel véget ért a Sztárbox 2023-as évada. Férfi középsúlyban Molnár Áron és Rácz Jenő csaptak össze egymással: a színész már az első menetben kétszer leterítette a séfet, akinek másodjára edzője bedobta a törölközőt.

A meccs után Héder Barna Ráczot kérdezte a ringben. Azt mondta neki, úgy látta, még szeretett volna bokszolni Molnár Áron ellen. A séf cáfolta ezt.

Őszinte leszek, végtelenül elfáradtam az elmúlt hét hónapban. Nagyon kemény felkészülésen vagyunk túl, és én valahol azt érzem, hogy talán ezt a pofont én kívántam. Mára sajnos elengedtem picit fejben, és a boksznak körülbelül nyolcvan százaléka fejben dől el. Áron erősebb volt fejben, úgyhogy gratulálok neki

– mondta el Rácz, hozzátéve: elképesztő utazáson van túl, de alig várja, hogy élete visszazökkenjen a régi kerékvágásába. A bokszolással azonban nem hagy teljesen fel.

Azt, hogy ennyire jól érzem magam a bőrömben, hogy életem formájában vagyok, ezt nem szeretném elengedni, tehát a boksz mindenképp maradni fog a mindennapjaimban. A nap végén mi másban vagyunk jók. Ugye mi nem bokszolók vagyunk, most bokszolók bőrébe bújtunk hét hónapon keresztül. Elképesztő élet ez, úgyhogy tényleg le a kalappal mindenki előtt, aki ezt a sportot űzi.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik