Élet-Stílus

„Mindenkinek megvan, mit kap karácsonyra” – Miló Viki nyolc kutyájával tölti a szentestét

RTL
RTL
Azt mondja, ennyi ebbel már nem tud hazalátogatni a családjához.

Miló Viki ma a Reggeli vendége volt, ahová legújabb kis kedvence, Dinamit is vele tartott. A sportoló elárulta, hogy mivel már nyolc kutyát nevel, nem tud hazamenni a családjához az ünnepekre, így az ebekhez igazítja a karácsonyi és a szilveszteri terveit is.

Sajnos a családomhoz nem tudok hazamenni, mert nyolc kutya azért elég sok, hogy oda vigyem. Ilyenkor mindig velük vagyok. Megkapják a kedvenc ételeiket, mindenkinek megvan, mi a kedvence. Van, akinek a főtt kaja, konzervek, kis kutyacsipszek, ezeket szoktam nekik adni

– magyarázta.

Mindenkinek megvan, hogy mit kap karácsonyra. Dinamit például nagyon játékos, ő játékot fog kapni. Illetőleg elkezdjük jövőre a versenyzést, és már megvettem neki most a kiállításon a fehérítő samponját, hogy még szebb legyen!

Az edző a szilveszterre is tudatosan készül: hogy elkerüljék a tűzijáték és a petárda időszakot, már délután megsétáltatja a kutyáit, ilyenkor pedig rendhagyó módon a nappaliba is szokott költözni estére, ahol megágyaz magának a földön, és mind a nyolc kedvencével együtt alszik.

Miló hangsúlyozta, hogy a kutyáit a gyerekeiként szereti, ezért igyekszik mindent megadni nekik, éjszakára sem hagyja őket sosem egyedül, a szitterének külön szobája is van az otthonában.

A témáról korábban is beszélt már:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik