Élet-Stílus

„Nem rokona ön Torgyán doktornak?” – kérdezték Korda Györgytől, miután megszemélyesítették őt a Sztárban Sztár leszek!-ben

TV2
TV2
A mostani maszk kifejezetten jól sikerült az énekes szerint.

Balázs Klári a Sztárban Sztár leszek! vasárnapi döntőjében a későbbi győztessel, Karapancsev Kristóffal énekelt duettet. A produkció után Till Attila műsorvezető Korda György véleményét is kikérte az előadás kapcsán, mire az énekes azt mondta:

Megmondom őszintén, egy icipicit féltem, nem a produkció miatt, mert legalább kipróbáltad, milyen valakivel énekelni, én már 44 éve csinálom. Inkább amiatt, hogy párszor már utánoztak itt, de ez a maszk a legjobb eddig. Volt egy olyan maszk, ami után azt kérdezték tőlem: »Mondja, Korda úr, nem rokona ön Torgyán doktornak?«

Az anekdotát kitörő nevetés fogadta a stúdióban, Majka azt mondta, „van benne valami”, vagyis szerinte is van hasonlóság az előadóművész és a rendszerváltás utáni évtized politikájának emblematikus alakja, Torgyán József között.

Korda alakját valóban többször felidézték már a TV2 átlakulóshowjában, a tavalyi évadban Jósa Tamás a Reptér című dalt, előtte Csiszár István a Lady N-t adta elő, 2019-ben pedig Békefi Viki a Fehér galambot.

Kapcsolódó
Győztest avattak a Sztárban Sztár leszek!-ben
A negyedik évad legsokoldalúbb előadójának az éneklésbe vetett hitét adta vissza a show.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik