Élet-Stílus

Győztest avattak a Sztárban Sztár leszek!-ben

TV2
TV2
A negyedik évad legsokoldalúbb előadójának az éneklésbe vetett hitét adta vissza a show.

Vasárnap este véget ért a Sztárban Sztár leszek! eddigi leghosszabb, összesen húsz részes idei évada. A döntőben a versenyzők egy szólóprodukcióval és egy vendégelőadóval alkotott duettel léptek színpadra, sorsukról kizárólag a nézői szavazatok döntöttek. A verseny harmadik helyezettje Nagy Alexa lett.

A végső eredményhirdetésen Majka és Pápai Joci versenyzői voltak ott, végül Széchenyi Lili lett az ezüstérmes. A negyedik évadot Karapancsev Kristóf nyerte, így övé lett a 20 millió forint, a nyereményautó és a „Magyarország legsokoldalúbb előadóművésze” cím 2023-ban. A győztesnek Majka volt a mestere.

Amit most érzek, azt nem képzeltem el egyszer sem, mert nem tudom szóba önteni. Hasonlóan megfoghatatlan érzés volt számomra az élő fordulóba bejutni, és utána minden erőmmel azon voltam, hogy ez a pillanat eljöhessen. Azt, hogy mi zajlik most a fejemben, azt nem biztos, hogy szavakba tudnám önteni. Amit szavakba szeretnék önteni, az az, hogy nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki támogatott, tévénézőknek, stábtagoknak, a mesteremnek, a mestereknek. Nagyon hálás vagyok azért, hogy visszakaphattam a hitemet saját magamban, mert tavaly úgy éreztem, elveszítettem. Most úgy érzem, sikerült visszakapnom, és úgy érzem, színpadon szeretném tölteni az egész életemet

mondta el Karapancsev.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik