Élet-Stílus

„Büszke vagyok rád!” – mondta Kucsera Gábor Varsányi Rékának, miután szakított Alekosszal

Próbált lelket önteni a vetélytársába.

A hét elején összecserélődtek a párosok az Ázsia Expresszben: Varsányi Réka Kucsera Gáborral került egy csapata, az együtt töltött 24 óra alatt pedig jócskán megvoltozott a véleménye az Alekosszal való „különleges kapcsolatukról”. Miután a párosok visszarendeződtek, Varsányi és Alekosz között vita robbant ki, amikor előbbi jelezte, élesen érezte a különbséget aközött, ahogyan Kucsera viselkedett vele a közös napjukon, illetve aközött, ahogyan a görög celeb cipelteti vele például rendszeresen a holmijaikat.

Szó szót követett, míg Varsányi végül kijelentette, a jövőben nem tart igényt a vagyonőr társagára, akivel másnap ismét úgy összevesztek, hogy a nő már szóba sem akart állni az egykori ValóVilág-szereplővel.

A mai rész előzetese szerint az említett vitát követően Varsányi Réka Kucsera Gáborral beszélgetett arról, hogy érzi magát a szakítás után, amikor is a sportoló közölte vele, hogy büszke rá, amiért kiállt magáért.

– Én büszke vagyok rád.
– Köszönöm.
– Ügyes vagy! Tudom, hogy most szar, nehéz, meg lehet, hogy jobb lett volna, ha vége lett volna ennek az egésznek, és otthon… most beraktatok még egy nehezítő körülményt

–  hangzott a beszélgetés, amit követően a sportoló úgy fogalmazott, látta a vetélytársán, hogy nagyon megviselték a történtek, ezért szeretett volna lelket önteni belé egy beszélgetéssel.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik