Szórakozás

„Hol az önbizalmad? Klassz nő vagy” – Kucsera Gábor nem érti, Varsányi Réka mit keres Alekosz mellett

tv2
tv2
Varsányi tudja, hogy versenytársának bizonyos szinten igaza van.

Egymás oldalán játszott az Ázsia Expresszben 24 órán át Varsányi Réka és Kucsera Gábor. A páros mély beszélgetést is megejtett, nagyobb részt Alekoszról volt szó, akivel Varsányi se veled, se nélküled kapcsolatban van – mi több, a műsorban a nő cipeli a legtöbb terhet a játékok során, mialatt a görög celeb nem tesz annyi energiát a feladatokba.

Miért hagyod, hogy az Alek mindent rád pakoljon? Nem kéne ennyire meghunyászkodnod Alekosz előtt. Kicsit úgy érzem, önbizalomhiány van. Nem értem, mire. Tök klassz csaj vagy, simán találnál egyébként egy olyan társat, aki megbecsül

méltatlankodott a volt olimpikon, aki úgy gondolja, Alekosz egyáltalán nem veszi komolyan Varsányit:

Neki egy biztos vár vagy, ahová mindig vissza lehet futni. És ameddig így hagyod, te sem leszel boldog. Mert menni fog ez a csiki-csuki játék. Hol az önbizalmad? Egy klassz nő vagy. Amit itt csinálsz, egyedül, le a kalappal!

Alekosz a napokban erős állításokat fogalmazott meg Varsányiról: „Amikor nem forgott a kamera, Réka folyamatosan összejárkált a többiekkel: folyton medencézni, szaunázni, inni akart velük. Minden este le volt részegedve, jobban, mint én. Csak azért vettem részt ezekben a partizásokban, mert nem akartam, hogy Réka valamibe belekeveredjen. Rékának nagyon tetszett Kucsera Gábor. Ezt nem is rejtette véka alá. Sokat voltak együtt és kettesben. Én azért voltam mindig ott, hogy ellenőrizzem és visszafogjam őt, nehogy valami történjen köztük. Lehet, hogy féltékeny is voltam, meg akartam akadályozni” – mondta.

Erre Kucsera is reagált később:

Az egész dologról csak annyi mondandóm van, hogy Réka tényleg egy nagyon rendes, normális nő. (…) Nem kéne dolgokba többet látni és láttatni, mint ami a valóságban volt. Egyébként meg annak ellenére, hogy amikor csak lehet, belém áll Alekosz, nincs vele sem semmi bajom, sőt megértem, hogy mit miért is tesz. Ő egy show-t csinál, neki ez kell a felszínen maradáshoz.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik