Élet-Stílus

Schobert Norbinak nem tetszik, ahogy Istenes Bence az ő fiának üzenget a Sztárbox előtt

Ivándi-Szabó Balázs / tv2 / marjai jános
Ivándi-Szabó Balázs / tv2 / marjai jános
Még Istenes László csatlakozhatna a vitához esetleg.

Bejövök, ünnepeltetem magam, kicsit hajolgatok, bim-bim, kettőt ütök, eldől az ellenfél, és utána szintén ünnepeltetve magam elhagyom a ringet

– ezt nyilatkozta Istenes Bence a Sztárbox vasárnapi adása előtt, ahol majd Ifjabb Schobert Norberttel fog összecsapni a ringben.

Nem sokat kellett várni a válaszra: „A szája az elég győztesnek tűnik, nem tudom, hogy a ringben is ennyire jó lesz-e, mint amennyire jól beszél” – fogalmazott a fiatalabb Schobert.

A szóbeli adok-kapokba becsatlakozott Schobert Norbi is, aki közösségi oldalán reagált Istenes kijelentésére, megosztva a műsorvezető nyilatkozatát:

Én egy sportverseny előtt se nyilatkoznék így. Nem ismerve a fiatal ellenfél tudását, elszántságát, szorgalmát erejét. Hajrá, Norbi jr! Bármi is lesz, már győztes vagy a szerénységedért, szorgalmadért, alázatodért!

Istenes korábban már utalt rá, nem tetszik neki, ahogy az összecsapásukat kezelik a közösségi médiában. Úgy véli, elindult egy kampány Schobert irányába, mondván, féltik őt:

„Kérdem én: elkezdődik most egy sajnáltató kampány, hogy jaj, szegény Norbika? Meg majd megkérnek engem, légyszi, ne üss erőseket, inkább csak kis kokikat adjál neki? Meg hát majd vigyázzunk az ő kis lelki világára, ne mondjunk durva dolgokat? Nem is mondtunk semmi durva dolgot! Kicsit szedjék már össze magukat!”

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik