Élet-Stílus

„Kezdődik egy sajnáltatókampány, hogy szegény Norbika?” – Istenes Bence megüzente, ne várjanak tőle puhánykodást a Sztárboxban

A verbális adok-kapok elindult.

Tisztázzuk, mi is az a tisztelet! – ezzel a címmel töltött fel új videót Instagram-oldalára Istenes Bence, aki hamarosan a Sztárbox című műsorban fog megmérkőzni Ifjabb Schobert Norberttel. Istenes arról mesél a videóban, elindult egy furcsa adok-kapok ő és Schobert edzője között, amit fontos tisztázni, ugyanis a közösségi médiában elszabadult a pokol emiatt.

Nagyon-nagyon felcseszték az agyamat.

Istenes azt mondja, mióta bejelentették a műsort, azóta vicces videókkal szórakoztatja követőit, hol a bokszedésről beköszönve, hol annak kapcsán valami mással.

A sajtótájékoztatón, mikor felhívtak a színpadra, bejelentették, hogy a Norbika lesz az ellenfelem, akkor elmondtam, hogy én nagyon tisztelem a Norbit, komoly ellenfélnek gondolom, egyébként a szüleit is bírom, tényleg így van, emberileg se velük, se a Norbikával nincs bajom, soha nem akarnám megbántani őket. (…) Megint volt egy kis szurka: felvittem a színpadra egy széket, odaadtam a Norbikának, és mondtam, gyakorolja a csücsülést, le fogom csücsültetni a mérkőzésen. Aztán kitette a Sztárbox is a párosításokat, és a poszt alá az én mesterem, a Tóth Tomi bekommentelte, ő már sokat kesztyűzött velem, tudja, mit fog érezni Norbika, kitartást kíván. Na, itt szakadt el a cérna Hidvégi Gyurinál, az ő mesterénél, hogy na, most már minden határt átléptünk, ez már nagyon tiszteletlen a szülőkkel, vele, mindenkivel szemben.

A műsorvezető tovább is megy: „Kérdem én: elkezdődik most egy sajnáltató kampány, hogy jaj, szegény Norbika? Meg majd megkérnek engem, légyszi, ne üss erőseket, inkább csak kis kokikat adjál neki? Meg hát majd vigyázzunk az ő kis lelki világára, ne mondjunk durva dolgokat? Nem is mondtunk semmi durva dolgot! Kicsit szedjék már össze magukat!”

Istenes visszacsatol a sajtótájékoztatóra, ahol Schobert elmondta, nincs benne félelem, várja a meccset. A mesterét is idézi Istenes:

Elmondta, hogy ő olimpiai szintű felkészülést csinál, Norbika annyira ügyes, hogy lehet, az olimpiára is kivisz majd. Tök jó, de akkor ne féltsétek már ennyire agyon a Norbikát, mert a Norbika kőkemény ütéseket fog kapni, remélem, azzal tisztában vagytok.

Istenes szerint a tisztelet az, amit ők gyakorolnak: keményen edzenek hónapok óta, ő például szanaszét veretve a fejét. Az pedig, hogy humoros videókat készítenek, abban semmi bántó nincs:

„Ilyen píszí megfogalmazásokat, lelkizéseket és puhánykodást ne várjatok tőlünk, tőlünk kőkemény ütéseket várjatok, vasöklöt! Ha Norbika tényleg akkora boksztehetség, amilyennek mondja az edzője, és kiüt majd engem, én leszek az első ember, aki gratulál neki. Ott leszek, ha megy az olimpiára, drukkolni fogok neki, de addig ne számítsatok puhánykodásra.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik