Élet-Stílus

„El a kezekkel Kern Andrástól!” – a Reggeliben kiálltak a tilosban parkoló színész mellett

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Hajdu Steve teljesen kikelt magából.

Az elmúlt hónap legérdekesebb, legfontosabb vagy legnagyobb port kavaró híreit tárgyalták meg a Reggeliben, a beszélgetésben Miller Dávid és Papp Gergő műsorvezetők mellett Holdampf Linda stylist, Hajdu Steve színész és Orosz Gyuri humorista vettek részt. A legnagyobb felháborodást Kern András parkolásának ügye keltette, a témában mindenki egyöntetűen a színész pártján állt, aki rendszeresen tilosban, a járdára felállva szokott parkolni, amikor beugrik a Margit híd budai hídfőjénél lévő pékségbe vásárolni.

El a kezekkel Kern Andrástól! Most bejelentem, hogy a II. kerületben elindulok polgármesternek, és megcsinálom azt, hogy az összes megállni és parkolni tilos tábla alá kiteszem, hogy »kivéve Kern András, 3 percre«. Nem adok többet, három perc. Mi a baj ezzel?

– jelentette ki Hajdu. Szerinte a II. kerület egyedüli kulturális értéke maga Kern András.

Papp Gergő elmondta, szereti Kern Andrást, de szerinte aki ismeri a járást arrafelé, annak eléggé zavaró egy ott parkoló autó.

Te láttál a fotón jövő-menő embert? Ennyire kelet-európaiak vagyunk?

– szállt vitába Hajdu, aki szerint: aki 40 éve játssza ugyanazt a szerepet – Játszd újra, Sam! – az megérdemel annyit, hogy leparkolhasson kedvenc péksége előtt pár percre.

A beszélgetésben felmerültek „megoldási lehetőségek” is a parkolási problémára:

  • a részt vevők felvetették, hogy megszerzik a sütemény receptjét, és elkészítik otthon Kern Andrásnak (aki a vendégségben, ha szeretne, parkolhat majd Hajdu Steve lakása előtt a járdán, mondta a színész).
  • Ha Kern megkívánja a kedvenc süteményét, akkor majd ők bemennek, és hoznak neki (amíg maguk is szabálytalanul parkolnak, hiszen nem mindig van parkoló a környéken – esetleg gyalog mennek).
  • Szobrot állítanak Kern autójának, hogy senki se állhasson az üzlet elé.

Bár nagy felháborodást kellett a kérdés, abban megegyeztek a beszélgetés résztvevői, hogy kiállnak a színész mellett, és arra kérték a nézőket is, ne jelentsék fel a parkolása miatt.

Nemrég maga Kern is megszólalt az ügyben:

Kapcsolódó
Kern András a tilosban parkolásról: Kérem, ne jelentsenek mindig fel!
Mint mondta, kifizeti a rá kiszabott bírságokat, nem parkol oda többé, de ronda dolognak tartja a feljelentését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik