Élet-Stílus

Ázsia Expressz: Alekoszékról beszéltek egy mexikói rádióban, ők autóban ülve hallgatták a diskurzust

tv2
tv2
A görög celeb már mexikói frekvenciákon is fogható.

Szürreális jelenetekkel indult a hajsza az Ázsia Expressz pénteki adásában: Alekosz és Varsányi Réka az Ördög Nórától kapott feladat helyszínére próbáltak eljutni, fel is vette őket egy autó a stoppolást követően. Csakhogy a sofőr furcsa ötlettel állt elő: idő hiányában mindössze egy rádióállomáshoz tudta elvinni a párost, mondván, ott majd segítenek nekik – bemondják a hallgatóknak, hogy a két magyar versenyző fuvart keres a távoli versenypontig.

Elképesztő szürreális: az országos rádióba minket beengednek, és ott beszélhetünk. Hát ez mekkora szürrealitás! Mi lesz a következő: megyünk be a helyi tévébe?! A helyi TV2-be? Kikérem mindjárt a programigazgatót, aztán beszélek vele!

Varsányiék papírra írták le neveiket, majd odaadták a rádiós kollégáknak. Azt mondták nekik, hamarosan beolvassák az üzenetet, a rádió épülete előtt pedig reménykedve várakozhatnak, hátha jön értük egy segítőkész sofőr.

Alekosz nem akart várni, addig noszogatta Varsányit, hogy továbbálltak a rádióállomástól. Később sikerült lestoppolniuk egy autót, ahová beszállva valóban meghallgathatták a róluk szóló rádióüzenetet:

„Egy szerelmespár, Réka és Alexos Ranchero Gonzalesbe szeretne eljutni. Ha segíteni akarsz, megtalálod őket piros hátizsákkal az autópályánál.”

A jelenetet itt lehet visszanézni.

Az pedig, hogy Alekosz miket nyilatkozott Varsányiról a napokban, itt olvasható:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik