Élet-Stílus

Kulcsár Edina: Egyesek szerint azért vagyok szar anya, mert új fejezetet mertem kezdeni az életemben

Berecz Valter / 24.hu
Berecz Valter / 24.hu
Mint írja, sokan próbálnak belegázolni a lelkébe, akiket érzékenyen érint, hogy két éve gyökeresen megváltozott az élete.

Kulcsár Edina a minap hosszú szöveges bejegyzést osztott meg az Instagramján, melyben azt írja, lassan két éve, hogy gyökeresen megváltozott az élete (2022 januárjában posztolta ki, hogy összejöttek G.w.M-mel), „és még mindig vannak emberek akiket ez érzékenyen érint”.

Hol normálisabban, hol borzalmas stílusban, de próbálnak belegázolni a lelkembe, mert azt hiszik, hogy jogukban áll, és hogy mindent jobban tudnak, pedig nem. Szerintem akkoriban egyedül én nem mentem bele a részletekbe. Hatalmas önuralmat kellett gyakorolnom ahhoz, hogy ne védjem meg magam, és ne adjak hangot az én igazamnak. Egyszerűen nem bírom a hazugságokat, még akkor sem ha ez kulturáltan és diplomatikusan történik, mert hatalmas az igazságérzetem

– fogalmaz a posztban, amit úgy folytat: továbbra sem kíván erről beszélni, főleg nem két év távlatában.

Mint írja, tudatában van annak, hogy nem szabad magára vennie a bántásokat, de háromgyerekes anyaként rosszul esik neki, amikor valaki megkérdőjelezi az anyaságát.

Egyesek szerint azért vagyok szar anya, mert új fejezetet mertem kezdeni az életemben, és ezért szerintük én nem is beszélhetek az anyaságról… Pedig a legtöbbet pont erről tudnék írni, vagy mondjuk a mozaikcsaládunkról, hiszen a gyerekekkel vagyok a legtöbbet, és minden gondolatom körülöttük forog. Ők az életeim, de mégsem posztolok ezekről a témákról sokat, mert semmi kedvem téveszmékkel foglalkozni, vagy megmondós ítélkező emberekkel komment váltásokba keveredni.

Azt írja, így viszont nem tud sem kibontakozni, sem önmaga lenni a közösségi felületein. A folytatásban az áll, nem adja fel, csak szeretné kizárni azokat az embereket, „akik nem azt képviselik a mindennapjaikban”, amit ő. Hozzáteszi: azokat a követőit is szereti, aki „csak azért van itt, hogy ítélkezzen vagy éppen leírja a magáét”. Bejegyzését azzal zárja: a jövőben más formában fogja folytatni az oldala kezelését.

A posztot itt lehet megnézni.

Az influenszer és férje októberben címlapon mutatták meg közös kislányukat, akkor Kulcsár így nyilatkozott a szülésről:

Kapcsolódó
„Olyan volt, mint egy megfázás” – Kulcsár Edinát nem viselte meg a harmadik terhessége
Amara konzervatív nevelést kap majd, árulták el a magazinnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik