Szórakozás

„Olyan volt, mint egy megfázás” – Kulcsár Edinát nem viselte meg a harmadik terhessége

Amara konzervatív nevelést kap majd, árulták el a magazinnak.

A Story magazin címlapján mutatta meg kislányuk, Amara arcát Kulcsár Edina és férje, G.w.M.. A rapper megosztotta a lappal, hogy kislányukat konzervatív szellemben tervezik nevelni.

Abban az irányban szeretném látni Amarát, amiben a két nagyobbik gyermekem van. Mivel kislány, nem szeretném majd azt látni, hogy lengén öltözik, vagy diszkóba jár. Mondjuk, nem is tudna, mert mindenki ismer az éjszakában, azonnal hazahoznák bármelyik szórakozóhelyről. Itt nem is feltétlenül a roma hagyományokról van szó, hanem egyszerűen arról, hogy Amara konzervatív nevelést fog kapni. Rendkívül fontos lesz számomra az iskoláztatása is. Szeretném, ha már oviban angolt tanulna, mint a nagy testvérei, aztán pedig hogy jó iskolába járjon, és olyan tudásra tegyen szert, ami által minden kapu kinyílik előtte. Egy jó megjelenésű, kiegyensúlyozott, intelligens nőt szeretnék nevelni belőle.

Kulcsár egyetért férje szavaival, szerinte eléggé problémás manapság, hogy a szülők mindent megengednek gyerekeiknek. A terhességről (amely Kulcsárnál a harmadik volt), úgy fogalmaz:

Nekem olyan volt, mint egy megfázás. Kihevered, és megy tovább az élet. Nem azt mondom, hogy a testemen nem látszik a harmadik baba jobban, és nem lesz több idő visszakapni a régi formám. De Márk például kifejezetten szereti, ahogy most kinézek. Ő nem is karja, hogy visszafogyjak.

G.w.M úgy méltatta még feleségét: „Én az első perctől tudtam, hogy gyereket akarok ettől a nőtől, hogy nem lesznek köztünk gondok, hogy mindent meg fogunk tudni beszélni, hogy szimbiózisban fogunk élni, és nagyon boldogok leszünk. Elképzelhetetlen számomra, hogy mi rosszban legyünk valaha is”.

story
Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik