Élet-Stílus

Két hüvelye és két méhe van, menekülnek tőle a férfiak

Leanne Bell kétszer menstruál, és egyszerre két gyerekkel is terhes tud lenni.

A 37 éve Leanne Bell egy olyan rendellenességgel született, ami miatt két méhe nőtt egy helyett (uterus didelphys) – számolt be a Daily Mail. Az arizonai nőnek két méhnyaka és két külön hüvelye van.

Bell a TikTokon őszintén beszélt az állapotáról, és válaszolt a követői kérdésére.

@theladyleanne Just the facts. Don’t mind the wings. Or the lady talking. #uterinedidelphys #twouterus #twocervixes #twoVs #foryou #fyp #singlelife #leannebell #theladyleanne #lonelygirl #medicalanomaly #extraparts #answer #reproductiveorgans #uterusdidelphys #longhair #BBPlayDate #ShowYourJOWO #FORDfortheBuilders #crazystory #bizarre #freakshow @theladyleanne ♬ Yellow - Coldplay

A nő elmondta, hogy két menstruációja is van, ezért két tampont kell hordania, és a görcsök is duplán kínozzák.

A fájdalom elviselhetetlen. Fájdalomcsillapítót kaptam, de annyira rosszul voltam, hogy meg sem éreztem

– mondta.

A legtöbben azt kérdezték tőle a TikTokon, hogy vajon két gyerekkel is teherbe tud esni, úgy, hogy nem ikreket hord a szíve alatt.

Bell elmondta, hogy azok a nők, akik uterus didelphyssel születtek, ugyanúgy teherbe eshetnek és egészséges gyermeket szülhetnek. Hozzátette, hogy ugyanabban a hónapban a két méhében két babával is teherbe eshet, úgy, hogy akár különböző apáktól származnak.  Bell egy másik videóban megosztotta, hogy négy évvel ezelőtt volt egy méhen kívüli terhessége, de a magzat sajnos életképtelen volt.

Leanne nyolc hónapja kezdett randevúzni, de nincs sok sikerélménye, mivel a férfiakat elriasztja az állapota.

A tervem az volt, hogy azonnal mindent elmondok a férfiaknak,  hogy senki se pazarolja rám az idejét, ha nem akarja

– mondta.

Elmesélt egy történetet, amelyben az egyik érdeklődő pasinak beszélt a rendellenességről, aztán soha többet nem hallott róla.

Leanne rengeteg dicséretet kapott, amiért megosztotta történetét, a videót már közel 900 ezerszer nézték meg. A nő le is rajzolta, hogy hogy kell elképzelni a „kéthüvelyűséget”.

@theladyleanne #answer to @Jasmine It’s called #uterinedidelphys which means I have #twouterus #twocervixes and #twoVs with a #septum down the middle. #foryou #fyp #singlelife #leannebell #theladyleanne #uterusdidelphys #onlyinmycalvins #PringlesCanHands #TalkingTree #twowombs #extraparts #medicalanomaly #anomoly ♬ She Share Story (for Vlog) - 山口夕依

Ajánlott videó

Olvasói sztorik