Élet-Stílus

Előkerült egy videó Britney Spears meghallgatásáról, amit a 2004-es Szerelmünk lapjaihoz vettek fel

Paul Natkin / WireImage
Paul Natkin / WireImage
Minden idők egyik legkedveltebb romantikus filmjének kaphatta volna meg a főszerepét.

2004-ben készült el a Szerelmünk lapjai című romantikus film Ryan Goslinggal és Rachel McAdamsszel a főszerepben, ám könnyen alakulhatott volna máshogy is a szereposztás, derül ki a Daily Mail cikkéből. Merthogy Britney Spears is jelentkezett Allie Hamilton szerepére, és még meghallgatáson is járt, amiről készült videófelvétel. Matthew Barry hívta be a próbára az énekesnőt még 2002-ben, jóval a munkálatok megkezdése előtt.

Barry azt mondja, akkor lenyűgözte őket Spears játéka:

Nagyon nehéz döntés volt, mert leesett az állunk tőle. Én például ledöbbentem. Aznap olyan profin játszott, amilyet ritkán látni.

Ha összejött volna a szerep az énekesnőnek, együtt játszhatott volna azzal a Goslinggal, akivel lényegében együtt nőttek fel a Mickey Mouse Club című Disney-gyereksorozatban. Erről egy korábbi cikkünkben írtunk:

Kapcsolódó
Harminc éve debütált Britney Spears, Justin Timberlake és Ryan Gosling Mickey egér sztárkeltetőjében
A Disney 1993-as éve kiemelkedően gyümölcsözőnek mondható, ekkor tűnt fel a képernyőn Britney Spears, Christina Aguilera, Justin Timberlake és Ryan Gosling. Mi zajlott Mickey egér klubjában, miben rejlett a műsor sikere, és kivel mi lett azóta a csapatból?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik