Élet-Stílus

Cinthya Dictatort 16 éves korában ájultra verték az utcán

Nánási Pál / TV2
Nánási Pál / TV2
Emlékei szerint 20 ember nézte végig, ahogyan bántalmazták.

Cinthya Dictator nemrég Kadarkai Endre YouTube-műsorának vendége volt, ahol egyebek mellett arról is beszélt, hogy tinédzserként a nyílt után támadta meg egy banda.

Mint mondta, 14-15 éves korában regisztrált a MySpace-re, aminek köszönhetően hamar internetes ismertségre tett szert a feltűnő stílusa miatt. Emlékei szerint ez utóbbi miatt érte az említett atrocitás is.

Tizenhat évesen engem megvertek Újpesten. Az utcán, szombat délután egy órakor. Emiatt nagyon kis koromtól kezdve kialakult bennem, hogy féltem. Csak azért bántalmaztak, mert feltűnően néztem ki. Egy és három óra között az Újpest-központi aluljáróban beszóltak, utánam jöttek és a villamos megállóban ájulásig vertek. Úgy, hogy ezt húsz ember nézte végig ott, és senki nem segített

– emlékezett vissza a fotóművész, hozzátéve, szerinte azért nem kelt a védelmére senki, mert az ott lévők is féltek a támadóitól.

Mint mondta, az eset után rejtőzködőbb lett, és amint lehetett, jogosítványt szerzett, hogy autóval közlekedhessen. Bár a szülei is kérték, hogy változtasson a stílusán, legyen visszafogottabb a hajszíne, ő inkább sapkák alá dugta a rózsaszín tincseit, de nem akart változtatni azon, amit megszeretett. Nem sokkal később aztán országosan is ismert lett, azóta pedig nem kellett fizikai bántalmazást elszenvednie.

A teljes beszélgetést ide kattintva lehet meghallgatni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik