Élet-Stílus

Nati szerint bohócválogatásra hasonlított A Nagy Ő szépségverseny-felkészítője

Szerinte van olyan vetélytársa, akinek inkább állatkertben lenne a helye.

A Nagy Ő legutóbbi adásában Lékai-Kiss Ramóna levélben tudatta a versenyzőkkel, hogy szépségversenyt rendeznek a kastélyban. Nem sokkal később kiderült, hogy Zimány Linda és Túri Lajos Péter készíti majd fel őket. Miután egyenként bemutatták, hogyan sétálnának a kifutón, a húszéves Nati többekről kifejtette a véleményét a riportszobában.

Kicsit úgy érzem, mintha egy cirkuszi casting lett volna, egy ilyen bohócválogatás, mivel Betti szerintem nem oda való. Lehet, hogy szép, kedves, meg én bírom őt, viszont egyáltalán nincs ott a helye, és nem szeretném, hogy közel kerüljön a Zolihoz. Mert így is volt egy lehetősége amikor énekelt neki

mondta az egyetemista, aki Betti mellett másokat is élesen kritizált: Vivit tepsifejű tehénnek nevezte, kifejtette továbbá, hogy szerinte Mónikának a papagájfejével inkább állatkertben lenne a helye, Máriát pedig bár jólelkű lánynak tartja, úgy véli, ő inkább egy bohóc, mintsem kifutóra való személyiség.

Azt látom, a lányok nagyon magabiztosak. Hogy mire, azt nem mindenkinél értem. Annyit tudok neki üzenni, számítsanak arra, hogy ki lesznek iktatva

– tette hozzá később.

Azt, hogy végül kik vehetnek részt a szépségversenyen, a jelöltek szavazzák majd meg, ezzel egymás közt döntve arról, kiknek nyílhat lehetősége álomrandira menni Jákob Zoltánnal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik