Élet-Stílus

Krausz Gábor: Egy picit minden séf nárcisztikus

TV2
TV2
Saját bevallása szerint hazudna, ha azt mondaná, sosem érdekelte az ismertség, a tévézés viszont már egy másik téma.

Krausz Gábor nemrég a Joy őszi lapszámának adott interjút, melyben egyebek között arról is mesélt, hogy pusztán a véletlen műve volt, hogy séf lett. Mint mondta, egyszer csak azon kapta magát, hogy már nem is akar mást csinálni, és elkezdte egyre komolyabban venni a ranglétrán való feljebb lépést: utazott, világot látott és szakmabeliektől tanult.

Hozzátette, sem erős hátszél, sem vendéglátós család nem állt mögötte, és mivel sokszor türelmetlenül szeretett volna előrébb lépni, pofonok sorozatával találta szembe magát. A sokadig talpra állás után viszont magától rájött, mit és hogyan kellene csinálnia, hogy fejlődni tudjon.

Ami viszont a tévézést illeti, a séf azt mondja, korábban egyáltalán nem vágyott arra, hogy showműsorokban szerepeljen.

Minden séf egy picit hiú, nárcisztikus valamilyen szinten, hiszen önmagát mutatja meg egy ételben, egy menüsorban. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem érdekelt soha az ismertség vagy az elismertség, de a tévézés kicsit sem. Most már tudom, hogy azért, mert nem volt önbizalmam, ami a mai napig így van. Lehet, hogy ez kívülről nem látszik, de most is feszélyezve érzem magam a kamerák előtt

– árulta el.

Mint mondta, az, hogy végül mégis képernyőre került, szintén egy véletlennek köszönhető. Elment ugyanis egy castingra, előre tudva, hogy semmiképp sem vállalja majd a hozzá tartozó műsort, mert Los Angelesben volt dolga. Az utazás viszont elmaradt, akit pedig végül a szerkesztők kiválasztottak volna, visszamondta a munkát. Úgy véli, ezzel az ő ölébe hullott a lehetőség.

A szombaton induló Dancing with the Stars is szóba került a beszélgetésben, amivel kapcsolatban a séf azt mondta, heti 10 próbával gyakorolnak a táncpartnerével, Mikes Annával, amit nagyon élvez. Saját bevallása szerint nemcsak magának, de neki is szeretne bizonyítani.

Az elején messze nem vettem ennyire komolyan a felkészülést, mint most. Azt érzem, hogy az, amit csinálok, esetleg hibázok, esetleg az Annát fogja minősíteni. A maximumot akarom kihozni magamról nemcsak magam miatt, hanem miatta is. Még csak pár hét telt el, de értjük egymás humorát, jól instruál, segít és azon van, hogy jobb és jobb legyek, miközben az órák is jó hangulatban telnek. El sem tudom képzelni, hogy ne ő legyen a párom a műsorban

– jelentette ki.

Krausz hozzátette, nemrég egy teljesen új fejezete kezdődött el az életének, amit a lehető legjobban szeretne alakítani. Mint mondta, sok pozitív és negatív dolog is érte, éri az elmúlt időszakban, de a rosszakat tanulságként éli meg, amelyek hozzáadnak ahhoz, aki. Energiát elsősorban a kislánya és a munkája, az új kihívások adnak neki. A saját étteremről továbbra sem mondott le, és él benne a remény, hogyha esetleg Hannaróza is az ő szakmáját választja, idővel belevághatnak majd egy közös bizniszbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik