Élet-Stílus

„Fura egy idős asszonnyal vitázni az ura miatt” – ismét üzent egymásnak Curtis és Gáspár Bea

RTL és TV2
RTL és TV2
A rapper kikérte magának a rasszista jelzőt.

Gáspár Győzőt és családját vasárnap érte atrocitás a Groupama Arénában. A család a Ferencvárosi TC és a Debreceni VSC meccsére látogatott ki, amikor a szurkolók kórusban kezdeték el őket szidalmazni, rasszista jelzőket kiabálva a showmanre. Utóbbit később a Fradi elnöke, Kubatov Gábor vette a védelmébe, közös képük mellett azt írta a Facebookon, náluk nem az számít, ki honnan és mikor érkezett, csakis az a fontos, hogy velük szurkoljon a Ferencvárosért.

A történtekre tegnap Curtis is reagált a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében, melyben azt írta Gáspárnak, szerinte nem azzal van a probléma, hogy a showman honnan vagy mikor érkezett, inkább a miérttel.

MIÉRT lettél te fradista… Egy előre kitervelt nyereségvágyból elkövetett Fradi szurkoló vagy, úgy, ahogy még sokan mások

– fogalmazott.

A rapper posztja Gáspár Beához is eljutott kedd este, aki több választ is küldött a The Voice coachának. Nyílt levélben és privát üzenetben is közölte vele a véleményét, egyebek között azt is megkérdezte tőle, ki fizet neki azért, hogy ennyire utálja őket.

Az üzengetés azóta tovább folytatódott, szintén a korlátozott ideig elérhető Instagram-történeteikben szólították meg egymást.

Curtis ezúttal „Bea néniként” hivatkozott Gáspár Győző feleségére, és elnézést kért, amiért csak későn reagált a levelére, amiről állítása szerint csak ekkor kapott értesítést.

Fura az egész, egy idős asszonnyal vitázni az ura miatt, de sajnos belekerget a helyzetbe. Ez inkább nem is vita lesz, hanem elmagyarázom önnek gyorsan és érthetően. Nem utállak titeket! Egyszerűen szánalmasnak tartom azt, hogy ebben a gyönyörű sportágban, amit labdarúgásnak hívunk, ilyen FIZETETT szurkolókat alkalmaznak klubok. A labdarúgás tradíció, szenvedély, PÉNZBEN NEM MÉRHETŐ!

– kezdte mondandóját.

A rasszista jelzőt külön kikérem magamnak, de valószínű rossz az, aki rosszra gondol! Én életemben nem cigányoztam élő adásban, ameddig ti előszeretettel GÁDZSÓZZÁTOK a magyar embereket. Tényleg ezzel a lefutott kábszer szippantással akarsz engem bántani? A férjed több gyógyszert szed be naponta, mint fél Magyarország havonta! Én ezennel lezártnak tekintem ezt a vitát, és minden jót az egész családnak. Hajrá Magyarország, hajra Újpest!

– zárta gondolatait, melyekre hamarosan érkezett is a felelet Gáspár Bea részéről.

Gáspár Győző felesége megköszönte a rapper megszólítását és azt, hogy megtisztelte a válaszával, kiemelte viszont, hogy eddig úgy hitte, kettejük közül ő az idősebb.

Győző bácsi, aki egyébként velem egyidős (49), köztudottan gyógyszerfüggő, de olyan szerencsés, hála istennek, hogy sokan azt hiszik, 34, veled ellentétben, aki 54-nek látszik! Az ügy kapcsán pedig: a sportot nem lehetne gyűlöletkeltésre használni, sem neked, sem másnak! Figyeld a postát, mert küldök neked és a párodnak egy tiszteletjegyet a FRADI VIP-be, ha tökös vagy, eljössz és együtt nézzük a meccset, kisfiam

– írta Gáspár Bea.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik