Élet-Stílus

Tetemes tartozást hátrahagyva távozott olaszországi esküvője helyszínéről az ifjú pár

Lorenzo Di Cola / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Lorenzo Di Cola / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Fizetés nélkül lépett meg esküvője helyszínéről egy pár a Rómától délre fekvő Frosinoneben. Kiegyenlítetlen számlájukon 5500 euró áll, az étterem tulajdonosa feljelentést tett.

Míg a közelmúltban, Franciaországban a McDonald’s ételeit szolgálták fel egy esküvőn, egy ausztráliai lagzin pedig a háromszáz fős násznép fele kapott ételmérgezést, addig Olaszországban egy pár azzal kezdte meg házaséletét, hogy fizetés nélkül távozott esküvője helyszínéről.

Feljelentést tett a rendőrségen Enzo Fabrizi frosinonei étteremtulajdonos egy 40 éves férfi és egy 25 éves nő ellen, akik az esküvőjük után, 5500 eurós (több mint kétmillió forintos) tartozást hagytak maguk után – írja a helyi sajtóra hivatkozva a Mirror című brit bulvárlap.

Fabrizi azt mondja, a helybéli vőlegényt egy megbízható ismerőse mutatta be neki hét hónappal az esküvő előtt. A férfi és német menyasszonya családostól mentek el az étterembe, átadtak 3300 euró (kb. 1,2 millió forint) előleget, és megegyeztek Fabrizivel, hogy a fennmaradó 5500 eurót még a szeptember 24-re kitűzött esküvő előtt kifizetnek neki.

Ahogy vészesen közeledett az esküvő napja, de pár még mindig nem fizetett az étteremtulajdonos nyugtalankodni kezdett, de a megbízható ismerős, aki a vőlegényt mutatta be neki megnyugtatta, hogy a menyasszony tehetős családból származik, bankár édesapja biztosan állja majd a cechet. Fabrizi az esküvőn oda is ment az örömapához, hogy váltson vele néhány szót, de a férfi csak németül beszélt, így nem jutott semmire.

Az esküvőn nyolcvan ember vacsorázott és ivott bőségesen, de még a zenekart, a virágokat és a dekorációt is Fabrizi fizette. Este tíz körül, amikor vége lett az ünnepségnek, a vőlegény még megígérte, hogy másnap visszamennek és mindent kifizetnek. Fabrizi azóta sem látta őket.

Az ifjú pár nem válaszol az üzenetekre, a telefonszámaikat pedig valószínűleg lecserélték, mert Fabrizi hiába próbálja hívni őket, a vonal rögtön szétkapcsol. A megbízható közös ismerős azt mondja, ő is csak annyit tud róluk, hogy az esküvő másnapján Németországba költöztek.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik