Élet-Stílus

Egy rossz vicc miatt az esküvőn hagyta faképnél a menyasszony a vőlegényt

Jeffrey Hamilton / Getty Images
Jeffrey Hamilton / Getty Images
Egy fiatal nő habozás nélkül faképnél hagyta a vőlegényét az esküvőn, amikor a férfi az arcába nyomta a tortát. Azt mondja, tudta, hogy a férfi imádja ezt a hagyományt, ezért többször is jó előre megkérte, hogy ne csinálja.

Már az esküvőn elhagyta újdonsült férjét egy menyasszony – írja a Fox.

A hírportál szakértőket faggatott egy a Reddit közösségi portálon közzétett bejegyzés alapján, ami szerint a 27 éves nőt az késztette komoly lépésre, hogy a vőlegény többszöri kérés ellenére arcon nyomta őt egy adag tortával a vendégsereg szeme láttára.

A nő tudta, hogy férje imádja ezt a hagyományt, mert a férfi sokszor nézett olyan videókat, melyeken tortával vágják arcon egymást a házasulók. Ő egy traumatikus emlék miatt nem szerette volna, ha az ő esküvőjükön is ilyesmi történik.

A nő azt írja, az ő családjában is nagy hagyománya volt a tortázásnak, de a tizenhetedik születésnapján az anyja olyan szerencsétlenül találta el őt egy tányérral, hogy hatalmas seb keletkezett a homlokán, ami nagyon vérzett.

A menyasszony hozzáteszi, az esküvőn minden csodálatos volt, mindaddig amíg a vőlegénye az arcába nem nyomott egy nagy adag tortát. Ő akkor habozás nélkül felállt, és a vőlegény több rokonának kérlelése ellenére elviharzott. Azt írja, élete legszebb napjának kellett volna lennie, erre a férje nyilvánosan megszégyenítette, tönkre tette a frizuráját, a sminkjét, a ruháját és persze a tortát is.

A bejegyzés alatti hozzászólások megoszlottak: voltak, akik egyetértettek a menyasszonnyal, mások úgy gondolták, túldramatizálta az ügyet. Jodi Smith etikettszakértő viszont előbbiekkel ért egyet.

Smith azt mondja, tortát egymás arcába nyomni csak akkor szabad, ha ebben a menyasszony és a vőlegény előre megállapodnak. Ha valaki meglepetésként tervez ilyesmit, az nagyot kockáztat, aki pedig a másik kifejezett kérése ellenére tesz ilyesmit, az elveszíti a párja bizalmát, amit aztán nagyon nehéz lesz újra kiérdemelni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik