Élet-Stílus

Emma Heming-Willis teljesen kiborult, amikor rákeresett a férje betegségére

James Devaney / GC Images / Getty Images
James Devaney / GC Images / Getty Images
Kezdetben nem tudta, hová fordulhatna segítségért.

Bruce Willis családja tavaly márciusban adott ki közleményt, melyben bejelentették, hogy a színész afáziában szenved, ezért felhagy a hivatásával. Idén februárban kiderült, hogy az állapota tovább romlott, frontotemporális demenciát diagnosztizáltak nála.

Felesége, Emma Heming-Willis igyekszik mindent megtenni a férje és a családja kényelméért, illetve mivel sok segítséget kapott az internetezőktől, ő is próbál erőt és tanácsot adni a sorstársainak.

A Make Time To Connect című YouTube-műsorában nemrég ismét hangsúlyozta, mennyire hálás azoknak, akik megosztották vele a tapasztalataikat, egy ponton ugyanis ő sem tudta, kihez fordulhatna tanácsért, ezért a neten kezdett el olvasgatni – írja a Page Six.

Nem tudtam, hová menjek, mit keressek. Utánanéztem a dolgoknak, és kiborultam

– árulta el az egykori modell.

Nem volt sok információ a frontotemporális demenciáról, de aztán megjelentetek ti. Elkezdtem figyelni, és úgy éreztem, istenem, annyira hálás vagyok, hogy hallhatom mások történeteit. (…) Srácok, rengeteget segítettetek nekem. Köszönetet szeretnék mondani. Meglep, hogy nem sírok, mert végül ez van, ha olyan emberekre gondolok, akik a mentőövet jelentették a számomra

– tette hozzá, majd a színészt ápoló gondozók irányába is kifejezte a háláját, akik máig sokat segítenek nekik.

Heming-Willis egyébként nemrég a Today című műsor vendége volt, ahol arról is beszélt, meglátásai szerint nehéz megmondani, Bruce Willis érti-e, milyen mértékben romlik a mentális állapota.

Küzdelmeikkel korábban egy hosszabb cikkben is foglalkoztunk.

Kapcsolódó
„Életben tartjuk az emlékeket” – számos terhet cipel a demenciában szenvedő Bruce Willis felesége
Bruce Willis tizennégy évvel ezelőtt házasodott másodszor: kapcsolata a feleségével azóta is példaértékű, ám a színész egyre súlyosbodó demenciája komoly megpróbáltatások elé állítja a párt. De milyen feladatok hárulnak Emma Heming Willisre, akivel talán sorsszerű módon találkozott a színész?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik