Élet-Stílus

Felesége szerint nehéz megmondani, Bruce Willis érti-e, milyen mértékben romlik mentális állapota

Barry King / FilmMagic
Barry King / FilmMagic

A Today című amerikai reggeli műsorban volt látható Emma Heming Willis, Bruce Willis felesége. Az egykori modellnek ez volt az első tévészereplése azóta, hogy bejelentették, Willis demenciától szenved.

Emma Heming Willis elmondta a műsorban,

nagyon nehéz megmondani, hogy a színész tisztában van-e az egészségügyi állapotával, azzal, hogy folyamatosan romlik a mentális állapota.

A demencia kemény dolog. Nehéz a diagnosztizált személynek, nehéz a családnak is. És ez nincs másképp Bruce esetében sem, sem nálam, sem a lányainknál. Amikor azt mondják, hogy ez egy családi betegség, akkor tényleg az.

Willisről 2022 márciusában adott ki közleményt a családja, akkor azt is bejelentették, színészi munkát többé nem vállal. 2023 februárjában újra beszéltek az állapotáról: elmondták, állapota előrehaladott, frontotemporális demenciát diagnosztizáltak Willisnél.

Küzdelmeikről itt írtunk hosszabban:

Kapcsolódó
„Életben tartjuk az emlékeket” – számos terhet cipel a demenciában szenvedő Bruce Willis felesége
Bruce Willis tizennégy évvel ezelőtt házasodott másodszor: kapcsolata a feleségével azóta is példaértékű, ám a színész egyre súlyosbodó demenciája komoly megpróbáltatások elé állítja a párt. De milyen feladatok hárulnak Emma Heming Willisre, akivel talán sorsszerű módon találkozott a színész?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik