Élet-Stílus

Pumped Gabónak az írás segít feldolgozni két héttel ezelőtti szakítását

RTL
RTL
Miután megszerette az olvasást, most írásban fejlődött sokat.

Pumped Gabo Instagram-történetben szólt követőihez, és elárulta nekik: mostanában szokott naplót írni, amit kifejezetten élvez.

Szerintem ismertek annyira, hogy tudjátok, tőlem az olvasás is régen nagyon távol állt, aztán elkezdtem olvasni, és nagyon-nagyon jó hatással volt rám. Utálok írni, mert csak nyomtatott betűkkel tudok, és fáj a kezem, hogyha írok, de megtanultam már írni jól

– magyarázta a celeb, majd elmondta, miért tartja hasznosnak a naplóírást.

Sokkal jobban megérted saját magadat. Ha van egy gondolat a fejedben valamivel kapcsolatban, és azt nem írod le, akkor az ott van a fejedben, és ott maradsz egy ponton. Ha leírod, akkor tudsz tovább és tovább lépni. Amikor rossz kedvem volt, leírtam a naplóba, hogy ezért meg azért rossz kedvem van meg magányos vagyok, mert most szakítottunk a barátnőmmel két héttel ezelőtt. Így most nem hívom fel, hanem megértem, hogy muszáj volt szakítanunk, hogy aztán mindkettőnknek jobb legyen. Több mindent is írok bele, és egyszerűen annyira jó hatással van rám, hogy azt tanácsolom nektek, hogy vegyetek ti is egy füzetet és írjatok!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik