Szórakozás

Kirúgja a nem kockahasú munkavállalóit az értékesítéssel foglalkozó amerikai vállalkozó

Ezzel magas követelményeket szeretne támasztani.

Egy autók értékesítéséből élő vállalkozó, aki mások értékesítési készségeinek tréningezésével is foglalkozik merész – feltehetőleg marketing célú – kijelentést fogalmazott meg nemrég.

Andy Elliott azt állítja, hogy kirúgja az összes olyan alkalmazottját, aki nem rendelkezik „six-pack”-kel, vagyis kockahassal (a six-pack szó tükörfordítása hatos csomag, ami a sörös vagy üdítős dobozok hasi izomzatra emlékeztető csomagolására utal).

A férfi egy maszkulin energiáktól túlfűtött előadásán adta elő az ötletét, amivel a Daily Mail cikke szerint rutin kialakítására, és fegyelemre szeretné motiválni munkavállalóit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andy Elliott (@officialandyelliott) által megosztott bejegyzés

Ezt hívják színvonalnak – mi lenne, ha emelnénk ezen a szinten? Mi lenne, ha felhagynátok a civilizáltsággal, és abbahagynátok a belenyugvást?

– hangzik el a 43 éves vállalkozó szájából, noha az nem teljesen világos, hogy a civilizáltság megszűnése miképpen szolgálhatja vállalkozása érdekeit.

Elliott elismerte, hogy sokan nem értenek egyet a módszerével, és még be is perelnék a cégét, de őt ez hidegen hagyja, és előadása csak az értő füleknek szól – amilyen például az a brit férfi is lehetne, aki mindössze két nap alatt formázott kockahasat az aputestéből.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik