Élet-Stílus

Erotikus fotók miatt mindenét elvesztette a szibériai hivatalnoknő

A közbeszerzésekért felelős munkatárs bűne az volt, hogy elindult a Playboy által indított versenyen.

Néhány fotó miatt az állásától és a lakásától is el kellett búcsúznia egy orosz hivatalnoknak.

Anna Anufrijeva a szibériai Tyumeny városának köztisztviselője volt, a közbeszerzésekért felelt. Egészen a közelmúltig, amikor is kiderült, hogy részt vett a Playboy pályázatán. A 27 éves nő beküldött néhány erotikus fényképet Az év lánya 2019 versenyre, majd amikor ez kitudódott a munkahelyén, olyan hangulat alakult ki körülötte, hogy végül felmondtak neki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

AnnaAnufrieva (@annet_anufrieva) által megosztott bejegyzés, Máj 14., 2019, időpont: 9:25 (PDT időzóna szerint)

A botrány miatt azonban egyelőre máshol sem tudott elhelyezkedni, sehol nem fogadják szívesen – írja a RIA Novosztyi.

A lakáshitelét nem tudta tovább fizetni, így a legfrissebb Instagram-posztban már arról számol be, hogy el kellett adnia első saját ingatlanát. Így búcsúzik a lakástól a kép mellett, amelyen barátnőjével ülnek kabátban az üres lakásban:

Amikor megláttam, tudtam, eldöntöttem, hogy az enyém lesz. Sok mindenen keresztülmentünk együtt. Tanúja volt a könnyeimnek, gondolataimnak, hallotta, ahogy énekelek, ahogy nevetek. (…) Az első lakásom. A saját projektem, a lelkem. Imádom minden porcikádat, minden szegletedet. Bocsáss meg, hogy óvatlan voltam, ez azért van, mert sok mindenre nem vagyok képes, például segítséget kérni valakitől. Köszönök mindent. Örökké emlékezni fogok rád.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

AnnaAnufrieva (@annet_anufrieva) által megosztott bejegyzés, Nov 14., 2019, időpont: 8:51 (PST időzóna szerint)

Az eset után az orosz Playboy magazin közölte: a lap sajnálatosnak tartja, hogy egy erotikus képsorozat megjelentetése a mai napig kockázatos lépés a nőknek, ami problémákat vonhat maga után. A Playboy emlékeztet rá, hogy

a női testben, szexualitásban és abban, hogy a nő a saját szabad akaratából dönt a testéről, semmi szégyellnivaló nincs.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik