Élet-Stílus

Szabó Zsófi: A testemmel keresem a pénzt, ez nekem iszonyatosan nagy dolog

RTL
RTL
Azért tartja nagy dolognak, mert évekig csak úgy jellemezték, hogy ő a szexi, de husi csaj.

Tudja, hogy megosztó a személyisége, és nehéz neki a hírnévvel megbirkózni – egyebek között erről mesélt az rtl.hu-nak adott interjújában Szabó Zsófi. Mint mondta, aki ismeri, az kivétel nélkül mind szereti őt, viszont „valamiért azt váltom ki az emberekből, hogy aki nem ismer, az inkább nem szeret”.

Életmódváltásáról is beszélt, amit eredetileg azért kezdett, hogy teherbe essen. Volt férjével közös fiuk, Mendel 2017 decemberében született meg.

Nekem a fogyásom elsődleges célja az volt, hogy legyen gyermekem. Egy túlsúlyos, inzulinrezisztenciás nő kevésbé tud teherbe esni. Amikor még Mendel előtt próbálkoztunk, akkor derült ki nálam ez a probléma. Fogytam is egy jó 5-6 kilót, és még mindig nem jött össze a pici. Aztán elengedtem valamit fejben, és összejött, hála az égnek. Nagyon boldogok voltunk, és aztán mi folyamatosan azon voltunk a volt férjemmel, hogy legyen testvére a kisfiamnak, de nem gyógyultam meg. Ebből nem lehet csak úgy meggyógyulni, hogy azt mondod, hogy diétázol három hónapig, fogysz 4-5 kilót, és akkor már jól vagy. Ezt folyamatosan, életmódszerűen kell tartani és odafigyelni magadra.

Elmondása szerint a fogyása nem várt következményekkel járt, például bikinimodell lett.

Foglalkozom ezzel, és bikinimodellként képviselek Magyarországon egy világmárkát. Tulajdonképpen ruhamodellként dolgozom, a testemmel keresem a pénzt, ez nekem egy iszonyatosan nagy dolog. Úgy, hogy előtte tizenévig aggatták rám azt a titulust, hogy a szexi, husi csaj. Persze hogy büszke vagyok magamra, hát hogyne lennék. És nem azért teszem ki a közösségi médiára a bikinis fotót, mert meg akarom mindenkinek mutatni, hogy »haha, tessék, ezt lehet utánam csinálni«, hanem mert ebből élek

– jelentette ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik