Élet-Stílus

Rossz címre vitték, egy vadidegen ágyába dugták be az idős nőt a betegszállítók Angliában

TraceyAPhotos / Getty Images
TraceyAPhotos / Getty Images
Egy adminisztrációs hiba miatt több dolgot is elrontottak egy angliai kórház betegszállítói, egy idős asszony ezért egy vadidegen helyen, magányosan töltötte az éjszakát a csípőműtétje után.

Csípőműtét miatt feküdt be a lincolnshirei Bostonban működő Pilgrim kórházba a 83 éves Joyce Wright. Az idős asszony az operáció után kapott erős gyógyszerek miatt alig volt magánál, amikor a betegszállítók érte mentek, hogy hazavigyék – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Wright nem igazán fogta fel, mi történik körülötte, így azt sem, hogy nem a saját otthonába, hanem egy attól 65 kilométerre fekvő településre, egy másik beteg házába vitték. Amikor megérkeztek, a ház üres volt, de a betegszállítóknak fel volt írva, hol találják a kulcsot, így kinyitották az ajtót és a kába asszonyt lefektették az ágyba, majd magára hagyták.

Joyce Wright fia, az 55 éves Andy azt mondja, őt nem is értesítették arról, hogy az anyját hazaszállítják, így csak másnap derült ki a tévedés, amikor hazaérkezett a kórházból annak a háznak a tulajdonosa, ahová az anyját vitték.

Amikor a kórházat is értesítették a tévedésről, azonnal rohantak Joyce-ért, akit másodszorra sikerült elvinni a valódi otthonába. Szerencsére az idős nőnek nem esett semmi baja, miután hazakerült, még viccelődött is, hogy az idegen ágy milyen kényelmes volt.

Andy kevésbé megengedő, iszonyatos dühbe gurul, valahányszor eszébe jut, hogy mi-minden történhetett volna. A kórház belső vizsgálatot indított és ígéri, mindent megtesz, hogy többé ne fordulhasson elő hasonló incidens.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik