Élet-Stílus

Séfek Séfe: adásba került az epizód, amit Tóth Gabi és Krausz Gábor még együtt forgattak

tv2
tv2
Tortákat kóstolgattak közösen: na nem esküvőre, hanem Hannaróza születésnapjára.

A Séfek Séfe hétfői epizódjában Tóth Gabi volt a sztárvendég, ugyanis a versenyzőknek tortákat kellett készíteniük az énekesnő és Krausz Gábor kislánya, Hannaróza születésnapjára. Tóth Gabi instrukciókkal látta el a séfjelölteket azzal kapcsolatban, milyen desszerteket szeret a kislány. A kész műveket a három séf és az énekesnő végigkóstolták, meglehetősen kritikusak voltak az összes művel.

A videókat itt lehet visszanézni.

A forgatás nem most történt (ez az énekesnő hajszíne alapján is beazonosítható), hanem feltehetőleg jó pár hónappal ezelőtt. Krauszék életében azóta sok víz lefolyt a Dunán: augusztus 9-én egy-egy majdnem teljesen egyforma közleményben jelentették be, hogy a kapcsolatuk hat év után véget ért. Mint írták, a kislányukat, Hannarózát továbbra is közösen nevelik majd.

Tóth Gabi akkoriban, illetve a későbbiekben is több ízben fellépett a Fricska Táncegyüttessel, az egylet egyik tagjával, Papp Máté Bencével pedig a bejelentés másnapján együtt látogattak el a Kárpát-Haza Kulturális és Gazdasági Konferenciára. Az énekesnő egy későbbi koncertjén azt mondta a közönségének, sok támadást kap, amiért mer önmaga lenni, szabadon szeretni és felvállalni magát.

Az énekesnő kapcsán egyébként vizsgálatot indított a TV2 egy másik ügyben:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik