Élet-Stílus

Mindenki kedvenc ogréje előtt tiszteleg a Crocs legújabb lábbelije

Archives du 7eme Art / Photo12 / AFP
Archives du 7eme Art / Photo12 / AFP
Tökéletes viselet azoknak, akik éppen mocsárlecsapoláson törik a fejüket.

A különleges gumiklumpáiról, és különleges kollaborációiról híres Crocs legújabb dobásától valószínűleg még azoknak is le fog esni az álla, akik amúgy nem kifejezetten rajonganak a márkáért. A KFC-s, tűsarkú, magassarkú és platform variációk után a Crocs ugyanis ezúttal a DreamWorks-szel állt össze, hogy piacra dobják a világ talán legismertebb ogréjéről, Shrekről mintázott legújabb modellt.

A neonzöld, ogreorral, ogrefülekkel, szőrös barna pánttal és a Shrek-filmek logójával felturbózott limitált szériás lábbelit a People magazin szerint szerdán dobják piacra, és 60 dollárt, azaz valamivel több mint 21 ezer forintot kérnek érte.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SwiftSole 🇺🇸 (@swiftsole) által megosztott bejegyzés

A Classic DreamWorks Shrek Clogs névre keresztelt a Crocs közleménye szerint egy „csodálatosan förtelmes” lábbeli, amivel nem csak a gyerekeknek akarnak kedveskedni, ezért természetesen felnőtt méretben is meg lehet majd rendelni.

Az ogrés klumpák kiadása talán egy újabb előjele lehet annak, amiről még az év elején számoltunk be, hogy tervben van az animációsfilm-sorozat ötödik epizódja, melyet a szereplők eredeti hangját adó színészek közreműködésével – azaz Mike Myers-szel, Cameron Diazzal és Eddie Murphyvel – akarnak elkészíteni.

Az ogre magyar rajongóit azonban el kell, hogy keserítsük. Bár az ötödik felvonás még annyira gyerekcipőben jár, hogy az IMDB-n sincs róla semmilyen konkrét információ, a Shrek magyar hangját adó, 2020-ban tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károly volt felesége, Liptai Claudia ugyanis augusztusban azt nyilatkozta: megtiltották, hogy a mesterséges intelligencia segítségével támasszák fel a színész hangját a filmhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik