Élet-Stílus

Nyertes Zsuzsa szerint a lányának előbb lesz esküvője, mint neki

TV2
TV2
Közel 50 éve vannak együtt a kedvesével, aki a hatvanadik születésnapján kérte meg a kezét négy évvel ezelőtt.

Nyertes Zsuzsa volt a Három igazság című YouTube-műsor legújabb adásának vendége, ahol mesélt egyebek közt a négy évvel ezelőtti eljegyzéséről, illetve arról is, hogy ha lesz is esküvőjük Gulyás Attilával, akivel már közel 50 éve együtt vannak, azt biztosan nem a nyilvánosság előtt élik majd meg, hanem teljes titokban. Bár mint kiderült, jelenleg egy másik szertartást tartanak előbbrevalónak.

Most inkább másra gyúrunk, másra spórolunk. A lányomnak a boldogsága úgy néz ki, révbe ért. És a mai világban egy esküvő, az nem semmi. Lányos szülőknek azért bele kell szépen szállni. Szerintem a lányomnak hamarabb lesz esküvője, mint nekem

– mondta a színésznő, hozzátéve: ugyan felvetette a lányának, hogy duplaesküvőt is tarthatnának, utóbbi erről hallani sem akart.

Nyertes arról is beszélt az adásban, hogy nagyon szerethető férfinak tartja a vőlegényét: hangsúlyozta, sosem volt olyan pillanat az életükben, amikor a kedvese megnézett volna egy nőt, és azt ő észrevette volna, esetleg fájt volna neki, mindemellett pedig olyan csodálatos apának tartja, amilyennél jobbat nem is kívánhatott volna a lányuknak.

Elvisel minden hülyeségemmel, minden szétszórtságammal, ami a színpadon nincs, de otthon baromi rendetlen vagyok, ő meg nagyon rendes. Próbálok változni, amennyit tudtam, de hát teljesen az ember nem tud kibújni a bőréből. Úgyhogy ő nagyon megérdemli, hogy hűséges legyek hozzá, és hogy nagyon szeressem

– jelentette ki.

A teljes beszélgetést ide kattintva lehet meghallgatni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik