Szórakozás

Nyertes Zsuzsa elárulta, párja a 60. születésnapján kérte meg a kezét

Zih Zsolt / MTVA
Zih Zsolt / MTVA
48 éve vannak együtt.

Nyertes Zsuzsát meghívták a Reggelibe, hogy a házasság fontosságáról vitázzanak. A 64 éves színésznő 48 éve él párkapcsolatban, ám ez idő alatt nem házasodott meg.

Imádok esküvőkre járni, a sajátomra is elmennék szívesen. Lényeg az, hogy mostanság nem esküvőkre járunk, hanem temetésekre

– mondta el Nyertes, majd felidézte: 16 évesen ismerkedett meg párjával, akivel azóta is együtt vannak. Dúlt a szerelem, mindenki a karrierjét építette, 19 év múlva merült fel, hogy összeházasodjanak, de akkor a színésznő már terhes volt, így pedig nem akart oltár elé állni.

Nekem a papír nem fontos, inkább a házasság szentsége: templomban, Isten előtt. Engem az zavar, hogy tulajdonképpen bűnös kapcsolatban élek 48 éve.

Nyertes Zsuzsa a műsorban elárulta, hogy bár eddig nem beszélt róla senkinek, de a lánykérésre már sor került, méghozzá a hatvanadik születésnapján, amit családi körben ünnepelt.

Elvittek a kedvenc éttermembe, ahol egy kis külön teremben voltunk. Megrendeltük az ételt, egyszer csak bejött a pincér, és behozott hatvan szál piros rózsát. Ott volt egy kis boríték, mondta, hogy az egyik vendég küldte. Kivettem a borítékot, kinyitottam, és az volt benne, hogy »Anyuci, leszel a feleségem?«

– mesélte meghatódva a színésznő. Váratlan, de nagyon szép pillanatnak írta le az élményt, aminek a lánya és a húga is részesei voltak.

Azt is elmondta, még nem házas, de ha férjhez menne, azt biztosan titokban tenné.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik