Élet-Stílus

Schobert Norbert kiposztolta a videót arról, ahogy két éve sztrókot kapott az utcán

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
A biztonsági kamera felvételein látszik, hogy többen elhajtottak a földön fekvő fitneszedző mellett, mire egy szomszédja a segítségére sietett.

Schobert Norbi 2021 augusztusában sztrókot kapott, reggeli futásából hazaérve esett össze az otthona kapujában. Később azt nyilatkozta, „aznap ötvenszázalékos agykárosodást szenvedtem, másfél órán keresztül nem kapott oxigént az agyam”. A történtek után a beszéddel és a mozgással is akadtak problémái, de sokat javult az állapota. Erre reagálva posztolt szombaton a fitneszedző. Bejegyzésében ez áll:

Többen írtátok, hogy szarul mozgok, bénán bokszolok. Elfogadom. 2 éve, 2 héttel a másodok covid-oltás után is lázas voltam. Elmentem futni, nem szedtem véralvadásgátlót. Eljött a pillangóhatás. Ha Réka 8 és fél éve nem beszél rá Hacsira, nem élnék. Most már nem vagyok olyan bőbeszédű, mint voltam. Még nem 100% a jobb kezem. Egész életemben valami ellen harcoltam. Rosszul tettem. Most valamiért kezdek harcolni. Szolgálatba helyezem magam. A haza szolgálatába. Egy teljesebb élet, elfogadás, megértés, szeretet, őszinteség.

Házuk biztonsági kamerájának felvételeit is megosztotta Instagram-oldalán. A videón jól látszik, ahogy Schobert összeesik, és hosszú időn keresztül magatehetetlenül fekszik a bejárat előtt. A kutyája végig mellette maradt, viszont autósok és biciklisták megállás és segítségnyújtás nélkül elhaladtak mellette. Végül egy szomszéd segítette fel Schobertet, ő értesítette a mentőket is, akik a helyszíni ellátást követően, az összeroskadása után pontosan egy órával vitték el őt hordágyon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Norbert Schobert (@schobert_norbi_official) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik