Szórakozás

Schobert Norbi a sztrókjáról: Azt hiszem, valami oka van, hogy a Jóisten mindig visszadob

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
Úgy érzi, tavaly nyáron harmadjára született újjá.

Schobert Norbi az elmúlt 10 évben háromszor is szembenézett a halállal. Először a szívével volt probléma, majd egy kórházi fertőzés miatt került életveszélybe, egy évvel ezelőtt pedig sztrókot kapott, reggeli futásából hazaérve esett össze az otthona kapujában.

Kapcsolódó
Blikk: Schobert Norbi a házuk előtt esett össze
A reggeli futásból hazatérve lett rosszul.

Aznap ötvenszázalékos agykárosodást szenvedtem, másfél órán keresztül nem kapott oxigént az agyam. Éppen ezért különösen hálás vagyok, hogy most már teljesen jól tudok beszélni, sokáig ugyanis akadt a nyelvem. Az autóban azonban rendszeresen gyakoroltam, ha egyedül voltam, hangosan kimondtam a gondolataimat, magamban beszéltem

emlékezett vissza a Blikk hasábjain a fitneszguru, akinek a mozgása sem volt százszázalékos.

A jobb oldalam kicsit lemaradt és béna volt, ez is egy év alatt múlt el, köszönhetően annak, hogy rendszeresen sportolok és annak, hogy a tükörben nézve próbáltam korrigálni a testtartásomat, a kezem mozgását.

Mint mondja, a történtek megváltoztatták lelkileg. Úgy érzi, tavaly nyáron harmadjára született újjá.

A sztrók után ugyan elhatároztam, hogy kevesebbet fogok dolgozni, de aztán beköszöntött a válság, és ez azt jelenti, hogy talán még többet kell dolgoznom, hogy életben tartsam a céget, meg tudjam tartani az alkalmazottainkat, a partnereinket. Ez volt a harmadik újjászületésem, de azt hiszem, valami oka van, hogy a Jóisten mindig visszadob, egy azonban biztos, hogy amikor visszatérek, mindig erősebb vagyok

–  mondta a lapnak Schobert, aki saját bevallása szerint az eset óta csendesebb és visszafogottabb lett, kevésbé vidám mint annak előtte, de nem ragadt a múltban, a jövővel igyekszik foglalatoskodni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik