Élet-Stílus

A fordulópont egy szép emléknek szánt fotó volt: Renáta 115 kilóról fogyott le 65 kilóra

24.hu
24.hu
Renáta nyolcéves korában vesztette el édesapját, a traumát az evéssel dolgozta fel, az ételben találta meg az örömöt. Ebben a videóban Renáta fogyástörténetét ismerhetjük meg és három olyan szakember gondolatait, akik munkájuk során gyakran találkoznak súlyproblémákkal küzdő páciensekkel.

Diéta helyett életmódváltás

A sláger fogyókúrás trendek egyáltalán nem segítik testsúlycsökkentést, leginkább csak az ételtől és az étkezéstől idegenítik el az embereket. A legtöbb szakember egyetért abban, hogy a fogyókúrás trendek mentálisan és egészségügyileg is borzasztóan károsak. Renáta is sok dolgot kipróbált, míg végül szakemberek segítségével életmódváltásba kezdett, amit egy részletes orvosi vizsgálat előzött meg.

 

Kapcsolódó
137 kilóról indult, most versenyre készül a 84 kilós középsúly kategóriában
Magyarország mára Európa legkövérebb nemzetévé vált és világszinten is dobogós helyen áll. Az elhízás és túlsúly elleni küzdelemről, buktatókról, sikerekről és motivációs technikákról kérdeztük Dr. Halmy Eszter táplálkozástudományi szakértőt és Molnár Dániel aktív sportolót és edzőt.

Ne süppedj bele, add le a súlytöbbletet!

Megfelelő segítséggel tehetsz az egészségedért, és megszabadulhatsz a túlsúlytól.

 

testsulyrol.hu weboldalon olvashat arról, hogy mi a valódi oka annak, hogy nehéz megszabadulni a túlsúlytól és mit tehetünk azért, hogy elérjük és megtartsuk az ideális testsúlyunkat.

A videó a Novo Nordisk támogatásával készült.

Olvasói sztorik