Élet-Stílus

Szandi a szigetes fellépése előtti délutánon is edzett: A tricepszet és a bicepszet be kellett durrantani

Tulok András / RTL Klub
Tulok András / RTL Klub
Az énekesnő nagyon büszke, hogy nemcsak a magyar, de külföldi közönség is együtt énekelt vele.

Csütörtökön startolt el az idei Sziget Fesztivál, melynek nyitónapján Szandi is fellépett. Az énekesnő ezt megelőzően tíz évvel ezelőtt állt utoljára a fesztivál színpadán, így komolyan készült a visszatérésére. Az edzést még a fellépése előtti délutánon sem hagyta ki.

Szerintem érzi a közönség, hogy nagyon szeretem a hivatásomat, de azért elárulhatom, délután edzettem egyet, a tricepszet és a bicepszet be kellett durrantani

mondta a Blikknek Szandi, aki az előadását megelőző órában kissé izgult, ekkor ugyanis még csak pár ember lézengett a nézőtéren.

Fél 11 körül aztán a fesztiválozók elkezdték megölteni a sorokat, kezdésre pedig tele is lett a színpad előtti tér. Végül nemcsak a magyar, de a külöldi közönség is együtt énekelte Szandival a dalait.

A napokban jelent meg a Bonnie Tyler Hero című dalából készült feldolgozásunk Nekem a fény kell címmel, amelyet már a második refrén után tudtak, de aminek nagyon örültem, hogy a külföldiek a Tinédzser lamúrt vagy a Nyugi dokit is – amelynek ugye, egy Studip Cupid című dal az eredetije – szerették. Több mint tíz év után tértem vissza ide, és fontos volt, hogy jól sikerüljön ez a koncert, és kíváncsi voltam arra, milyen lesz ennyi idő elteltével a közönség. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen szeretettel fogadtak

– tette hozzá az énekesnő, aki bár nagyon boldog, hogy visszatérhetett a Szigetre, bulizni nem maradt, a nyári időszak ugyanis annyira intenzív a számára, hogy alig van szabadideje, és az elkövetkezendő hetekben is fellépésről fellépésre jár majd.

Kapcsolódó
Szandi a szigetes koncertjéről: Három generáció ért össze a szemem előtt
Több mint egy évtized telt el azóta, hogy utoljára fellépett a fesztiválon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik