Élet-Stílus

Szandi a szigetes koncertjéről: Három generáció ért össze a szemem előtt

Illyés Tibor / MTI
Illyés Tibor / MTI
Több mint egy évtized telt el azóta, hogy utoljára fellépett a fesztiválon.

Több mint tíz év után újra fellépett a Szigeten Szandi. Az énekesnő a fesztivál első napján, este 11-kor lépett színpadra, élményeiről a story.hu-nak mesélt.

Elképesztően jó volt ennyi idő után újra a Szigeten énekelni. A koncert előtt fél órával csak egy-két ember lézengett a színpad előtt, kezdésre, 11 órára pedig egyszer csak tele lett az egész hely. El sem hittem. De a legszívmelengetőbb azt volt látni, hogy három generáció ért össze a szemem előtt: a középső, az enyém, akik a dalaimra nőttek fel velem együtt, az ő szüleik, akik hozták őket a koncertjeimre, és akik még szintén nagyon fiatalok voltak, amikor én 13 évesen elkezdtem a karrierem. És hát a gyerekek, akiknek az én generációm tovább adta a dalaimat

– fogalmazott Szandi, aki arról is beszélt a portálnak, nem szokása a fellépések után bulizni.

Bár olykor jól esne, de nem szoktam a fellépéseim után ott maradni a rendezvényeken. Az az igazság, hogy nagyon oda kell figyelnem magamra, mert nagyon be vagyok táblázva, és csak elég pihenéssel tudok mindig száz százalékot nyújtani a színpadon. Persze, el tudom magam képzelni egy Billie Ellish koncerten tombolva, de akkor napokig nem lenne utána hangom, ezt pedig nem engedhetem meg magamnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik