Élet-Stílus

Növényi Norbert sérült gerince alig gyógyul, műteni nem tudják: Folyamatos fájdalmakkal küzdök

tv2
tv2
Egy éve sérült meg.

Tavaly augusztusban súlyos sérülést szenvedett Növényi Norbert: egy sorozathoz rögzítettek jelenetet a volt sportolóval, mikor leesett egy rodeóbikáról. A csigolyájából letört egy jelentős darab, szerencséjére nem bénult le, fájdalmai egy év után sem enyhülnek.

Ez egy komoly sérülés, ami miatt mások simán tolószékbe kerülnek. Örülhetek, hogy ennyivel megúsztam, de tény, hogy azóta sem vagyok a régi. Sajnos, nem tudnak az orvosok műteni, azt mondták, várjak türelemmel, mert hosszú idő, mire regenerálódik az érintett terület, pláne az én koromban, de az is benne van a pakliban, hogy így marad. Vannak bizonyos gyógymódok, például fizikoterápia, masszázs, amelyek tudnak segíteni.

Azt is mondja, az edzés, a munka már nem úgy megy, min régen:

Folyamatos fájdalmakkal küzdök, amiket igyekszem tűrni. Nemcsak a gerincem fáj, hanem egy idő után a térdem, bokám és a forgóm is, mert a sérülés miatt azokat jobban terhelem. Igyekszem mindent ugyanúgy csinálni, de hamarabb elfáradok, többet kell pihennem. Az általam tartott edzéseken is csak a korábbiak töredékét tudom csinálni a gyakorlatoknak, de azért igyekszem, amennyire a testem engedi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik