Élet-Stílus

A Szikla házat vett egy afrikai, poklok poklát megjárt ketrecharcosnak, aki a konditerem kanapéján aludt hónapokig

Elképesztő erejű videót tett közzé.

Egészen hihetetlen történet Themba Gorimbóé, aki a legnagyobb ketrecharcos szervezet, a UFC sportolója. Az afrikai Zimbabwéből származik:

  • 13 évesen árva lett,
  • 16 évesen elvitték, hogy illegális gyémántbányászként dolgoztassák,
  • rendőrkutyák támadtak rá, ettől majdnem meghalt,
  • az első UFC-győzelméért járó összeget hazaküldte szülőfalujába, mert a tiszta ivóvízhez vízpumpára volt szükségük, emiatt a sportfelszerelését is eladta, így alig 8 dollár maradt a számláján,
  • Gorimbo sokat spórolt, hogy pénzt gyűjtsön Afrikában maradt családja Amerikába költöztetésére, így például egy konditerem kanapéján aludt.

Erről szerzett tudomást Dwayne Johnson, a Szikla, akinek felkeltette figyelmét, hogy a sportoló kvázi tengődik, miközben szépen építi küzdősport-karrierjét. Egy Twitter-üzenetben korábban meg is ígérte, hogy segíteni fog Gorimbónak. Ez az idő most jött el, erről videót is megosztott a pankrátorból lett színész.

Meglátogatta a sportolót egy konditeremben, ami eleve óriási meglepetést jelentett a ketrecharcosnak. Johnson kitalálta, autózzanak el egy barátjához, akit bemutatna neki. Egy házhoz érkeztek, ami mint később kiderült, a Szikla ajándéka volt a harcosnak.

– Azt szerettem volna, ha személyesen hozlak ide, a szemedbe nézek, és annyit mondok: üdvözöllek az otthonodban! Ez már a te házad, hozhatod ide a gyerekeidet. Semmire nem kell már gondolnod, csak arra, hogy őket ide hozd, aztán annyit edzz, hogy bajnok legyél.

 

– Köszönöm, testvér, köszönöm szépen! Bajnok leszek, megígérem neked! Rázzunk kezet erre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik