Élet-Stílus

Khloé Kardashian először mutatta meg kisfia arcát

Weiss Eubanks / NBCUniversal via Getty Images
Weiss Eubanks / NBCUniversal via Getty Images
A gyerek egyéves születésnapja alkalmából.

Egy éve béranya hozta világra Khloé Kardashian és Tristan Thompson második gyerekét – azután, hogy a páros végleg szakított a kosaras hűtlensége miatt. Elsőszülött kislányuk, True idén lett ötéves. A szülők csak hónapokkal később jelentették be, hogy kisfiukat Tatumnak keresztelték el.

A minap Khloé Kardashian lapozható Instagram-posztban köszöntötte fiát az első szülinapján. Ez volt az első alkalom, hogy szemből megmutatta Tatum arcát a nagyközönségnek.

Boldog születésnapot, édes fiam! Szilárdan hiszek abban, hogy Isten mindig azt adja, amire éppen szükségünk van, és nekem szükségem volt rád. Isten tudta, hogy a szívemnek szüksége van rád. Szükségem volt az édes, aranyos mosolyodra. Szükségem volt az angyali lelkedre. Szükségem volt a szeretetre, amit csak te adhatsz nekem. Szükségem volt a fiamra

– írta bejegyzésében, amit így folytatott:

Olyan büszke vagyok, hogy az anyukád lehetek. Olyan büszke vagyok a szeretetre és a nevetésre, ami betölti az otthonunkat. Olyan büszke vagyok a gyönyörű, szelíd, szeretetteljes, sugárzó lelkedre. Minden egyes szobát beragyogsz. Tagadhatatlan, hogy mindenki mosolyog, ha rád néz! Különösen True, ő annyira büszke arra, hogy a közelében tudhat téged. Tatum, örökre megváltoztattad True-val az életünket. Mindkettőnknek szüksége volt rád. Tudtam, hogy fantasztikus, szerető nagytestvér lesz, de nem hiszem, hogy valaha is el tudtam volna képzelni azt a szeretetet és kötődést, ami már most is megvan köztetek.

Kardashian hozzátette: mindkét gyereke az öccsére, Rob Kardashianre emlékezteti őt.

El sem hiszem, hogy már egyéves vagy! Boldog első születésnapot, édes kisbabám

– fogalmazott a posztban, majd még egy dalocska szövegét is odabiggyesztette.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Khloé Kardashian (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik