Élet-Stílus

Johnny Depp leleplezte önarcképét, amit az Amber Hearddal folytatott jogi csatározás alatt festett

John Phillips / Getty Images
John Phillips / Getty Images
A festményt árverésre bocsátják.

Johnny Depp a Castle Fine Art kereskedőházon keresztül bemutatta legújabb, Five című önarcképét, amit az idő alatt készített el, mikor volt feleségével, Amber Hearddel pereskedett. A mű címe arra az öt évre utal, amíg a jogi vita elhúzódott a bíróságon, írja a LadBible.

A színész 2021-ben kezdte el festeni a képet, és az év elején fejezte be Ralph Steadman brit illusztrátor műtermében. A darabot elárverezik, 13 napig lehet rá licitálni. Kikiáltási ára 1950 font, azaz átszámítva majdnem 860 ezer forint.

Ez az önarckép egy olyan időszakban készült, ami… mondjuk úgy, hogy egy kicsit sötét, egy kicsit zavaros volt. Ránéztem, és nem tudom miért, úgy gondoltam, hogy valami másra van szüksége. További… információkra

– mondta el Depp a festményről.

Nem a legkellemesebb dolog önarcképet készíteni, bár furcsa módon szinte minden, amit csinálsz, így vagy úgy, de önarckép.

A portré a Dior Sauvage egyik reklámfotóján alapul. Depp azért ezt a képet választotta, hogy ezzel illusztrálja a hűséget és támogatást, amit a luxusdivatház mindig, még a legnehezebb időkben is tanúsított felé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Castle Fine Art (@castlegalleries) által megosztott bejegyzés

Mint ismert, 2022 júniusában Depp rágalmazási pert nyert volt felesége ellen. Az esküdtszék megállapította, hogy Heard rágalmazta őt a Washington Post 2018-as véleménycikkében, amelyben azt állította, hogy fizikailag és érzelmileg bántalmazták. A színésznek összesen 15 millió dolláros kártérítést ítéltek meg, amit később 365 ezer dollárra csökkentettek. Végül egy peren kívüli megegyezés szerint Heard egy milliót fizetett a színésznek, az ügyet pedig végleg lezárták.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik