Szórakozás

A TMZ kiderítette, mihez kezd Johnny Depp az Amber Heardtől kapott egymillió dollárral

Rich Fury / Getty Images
Rich Fury / Getty Images
Decemberben peren kívül egyeztek meg egymással.

Közel egy évvel ezelőtt a teljes nemzetközi sajtóban nagy port kavart Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási persorozata. A bíróság 2022 júniusában hirdetett ítéletet, mely szerint Heard szándékosan és rosszhiszeműen sértette meg az exférje jó hírnevét, így 10 millió dolláros kártérítést ítéltek meg a színésznek – Deppet ugyancsak kétmillió dolláros sérelemdíj megfizetésére kötelezték a volt felesége javára, mivel a döntésük szerint ő is becsületsértést követett el az Aquaman sztárja ellen.

Az ítélet egyes pontjai ellen mindketten fellebbeztek, tavaly decemberben viszont peren kívüli megegyezésre jutottak, melynek értelmében Amber Heard beleegyezett, hogy egymillió dolláros sérelemdíjat fizet ki Johnny Deppnek, hogy végleg lezárhassák az ügyet. Egy új tárgyalássorozat kilátásba helyezésével kapcsolatban Heard az Instagram-oldalán úgy fogalmazott: egyszerűen nem tudná harmadszor is végigcsinálni.

A TMZ most arról ír, hogy Heard biztosítócége azóta megtérítette az említett összeget Johnny Deppnek, és közvetlen ismeretekkel rendelkező forrásokra hivatkozva azt is tudni vélik, mire költi majd a pénzt a színész.

Mint írják, Depp 5 különböző szervezet között osztja majd el igazságosan – 200 ezer dolláronként – a kártérítésként kapott összeget. Az alapítványok életveszélyes betegségben szenvedők betegek illetve történelmileg jogfosztott közösségek megsegítésével, valamint környezetvédelemmel foglalkoznak. Egy közülük a Make-A-Film Foundation, ami beteg gyerekek és tinédzserek kívánságait teljesíti, színészek, rendezők és más filmszakmában dolgozó szakemberek közbenjárásával.

Depp egyébként már a kezdetektől fogva hangsúlyozta, hogy nem akarja kifosztani az exfelesége bankfiókját, csupán a jóhírét kívánja visszaállítani.

Heard mindeközben a legutóbbi sajtóértesülések szerint Spanyolországban kezdett új életet a kislányával.

Kapcsolódó
Úgy tűnik, Amber Heard Spanyolországban kezdett új életet a rágalmazási persorozat után
Friss fotók szerint Madridban telepedhetett le a kislányával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik