Élet-Stílus

Hozzáment egy szellemhez, ördögűzés után tudott elválni tőle

Brocarde azt gyanította, hogy Edwardo megcsalja őt, nem is akárkivel.

Brocarde az utóbbi években többször is témát szolgáltatott a sajtónak, miután elmondta, megkérte a kezét egy viktoriánus korabeli katona szelleme.

Az angliai Oxfordshire-ből származó nőnek és állítólagos vőlegényének némi gondot okozott az esküvőszervezés, de végül egybekeltek.

Az énekesnőként is dolgozó Brocarde nem volt boldog a kapcsolatban, ahogy azt mi is megírtuk, el akart válni szellempárjától. Elment egy sajátos párterápiára egy médiumhoz, de ez sem segített.

A LADbible most írta meg, hogy Brocarde és férje elváltak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Brocarde (@brocarde) által megosztott bejegyzés

A nő azt mondta, Edwardo sokszor napokra eltűnt, amikor pedig ismét megjelent, női parfüm illatát érezte rajta, pont azt, amit Marilyn Monroe használt korábban.

A nő visszatért abba a kápolnába, ahol egybekeltek, és ördögűzést hajtatott végre.

Borcarde elmondta, először egy médium segítségével próbált a férjére hatni, de elmondása szerint Edwardo ettől csak agresszívebb lett.

Arra a következtetésre jutottam, hogy az egyetlen módja annak, hogy megszabaduljak Edwardótól, ha kiűzzük, ezért belekezdtem a megterhelő procedúrába abban a kápolnában, ahol összeházasodtunk. Órákkal később végre kitisztult a rendszeremből, könnyűnek és szabadnak éreztem magam

– mondta, hozzátéve, hogy  az ördögűzés óta nem észlelte Edwardo jelenlétét.

Az élet könnyedebb és vidámabb.

– tette hozzá

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik