Szórakozás

Ördögűzéssel válna el férjétől a nő, aki egy szellemhez ment hozzá

Nem tartott sokáig az énekesnőként dolgozó Brocarde házassága, amelyet egy szellemmel kötött: úgy érzi, férje pokollá változtatja az életét, így szeretne tőle megszabadulni.

Az angliai Oxfordshire-ből származó nő az utóbbi években többször szolgáltatott cikktémát azzal, hogy a szellemhez fűződő románcáról mesélt. Többek közt azt, hogy egy viktoriánus korabeli katonáról van szó, akit Edwardónak hívnak, és nem sokkal megismerkedésük után meg is kérte a nő kezét egy gyémántgyűrűvel. Brocarde szerint az esküvőszervezés sem zajlott zökkenőmentesen, nehezen egyeztek meg ugyanis a szellemmel a dátumban, a nászutukon pedig szintén konfliktusaik voltak.

Most nagyon úgy tűnik, hogy a nő megelégelte nem mindennnapi társát, a legújabb vallomása szerint ugyanis válni akar. Brocarde még egy médiumhoz is ellátogatott, hogy sajátos párterápiára adja a fejét, ám ez sem segített, Edwardo továbbra is „élő pokollá változtatja az életét.” A nőnek sötét gondolatai vannak, és szabadulni akar a szellemtől, aki azonban elmondása szerint nem hajlandó távozni.

Már a végét járom. Nem akarom beismerni a vereséget, de nagyon úgy fest, hogy nem túl jó ötlet hozzámenni egy szellemhez

nyilatkozta a nő, aki nem válóperes ügyvédhez, hanem egy ördögűzőhöz tervez fordulni azért, hogy végleg megszabaduljon a szellemtől.

Brocarde egyébként énekesnőként dolgozik, dalaiban is előszeretettel boncolgatja a szellemtematikát:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik