Szórakozás

Beleszeretett egy szellembe, most az esküvő dátumán vitatkozik vele

Edwardónak magasak az igényei, nem könnyű összehozni vele a nagy napot.

Brocardénak tavaly megjelent egy szellem az otthonában, rögtön egymásba szerettek, azóta is egy párt alkotnak – írja a Metro.

Az Oxfordshire-ből származó nő választottja, Edwardo, aki szerinte egy viktoriánus katona szelleme. Nem sokkal a megismerkedésük után meg is kérte Brocarde kezét.

A nő 2021 novemberében többször is arra ébredt, hogy egy gyémántgyűrű van a párnáján, zuhanyzás közben pedig kérdőjeleket látott a gőzben, ekkor jött rá, hogy meg akarják kérni a kezét. A pár később is így kommunikált egymással.

Edwardo titkos üzeneteket küld nekem zuhanyzás közben, ha hideget vagy meleget érzek, tudom, hogy épp az érzelmeit mutatja ki

– mondta a nő, aki elmondása szerint bármit is kérdez Edwardótól, a szellem mindig megtalálja a módját, hogy válaszoljon neki.

Brocarde egyébként zenészként dolgozik, több lemeze és klipje is megjelent már, ezt a számot például több közel 670 ezerszer játszották le.

A pár kapcsolata már abba a fázisba lépett, hogy az esküvőt tervezik. De nem olyan egyszerű dűlőre jutni egy szellemmel, mint azt gondolnánk.

Edwardo mindig is temperamentumos természetű volt, de úgy tűnik, az esküvő a legrosszabbat hozza ki belőle. Az igényei napról napra nőnek

– mondta a nő.

Brocarde nyári esküvőt akar, Edwardo viszont nem bírja meleget, ráadásul ragaszkodik hozzá, hogy háromrészes viktoriánus öltönyt viseljen a nagy napon. A nő azt mondta, elképzelte, hogy nézne ki Edwardo és nem tetszett neki. A dolgukat nehezíti, hogy több egyház is elküldte őket, mert istenkáromlásnak tartják a kapcsolatukat.

Az esküvői meghívók kiküldése sem egyszerű feladat, mivel Edwardo legtöbb barátja már nem él, és a nő is több olyan hírességeket próbál meghívni, akik már szintén nincsenek az élők sorában, például Marilyn Monroe-t vagy Elvis Presley-t, de rajta van a listán VIII. Henrik és Johnny Cash is.

Rengeteg akadályt kell leküzdenie az embernek, ha egy halotthoz akar férjhez menni

– kesergett a nő.

A párnak már Valentin napra is tervei vannak, bár Brocardét kicsit zavarja, hogy vélhetően mindent neki kell majd fizetnie.

Picit bosszant, hogy én állom a számlát, de nem lesz drága a randi, mivel Edwardo nem eszik és nemiszik nyilvánosan

– mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik