Élet-Stílus

Gigi Hadid marihuánabirtoklás miatt került bajba a Kajmán-szigeteken

Pascal Le Segretain / Getty Images
Pascal Le Segretain / Getty Images
Letartóztatták, de már szabadon is engedték.

Gigi Hadid július 10-én csajos nyaralásra indult a Kajmán-szigetekre, de érkezéskor letartóztatták őt és egyik barátnőjét az Owen Roberts Nemzetközi Repülőtéren, mert marihuánát és annak fogyasztásához használt eszközöket találtak a poggyászukban – tudta meg és adta hírül az E! News.

A lap a helyi sajtó híradásaira hivatkozva azt írja: a szupermodellt másodmagával fogdába szállították, ahonnan aztán óvadék ellenében szabadon engedték őket. Két nappal később emeltek vádat ellenük a bíróságon, ahol mivel bűnösnek vallották magukat, mindketten 1000 dolláros pénzbírsággal megúszták az ügyet.

Gigi olyan marihuánával utazott, amit legálisan vásárolt New Yorkban, orvosi engedéllyel. A Nagy-Kajmán szigeten is legális az orvosi használat 2017 óta. Továbbra is büntetlen előéletűnek számít, és a történtek után élvezte a szigeten töltött időt

– mondta el a lapnak Hadid sajtósa.

Hogy valóban jól érezte magát a nyaraláson, azt Gigi Hadid több Instagram-posztja is bizonyítja. Ezek egyikén például egy óriási tetoválással a combján pózol, aminek valódiságáról megoszlanak a vélemények.

Kapcsolódó
Gigi Hadid méretes fenéktetoválással sokkolta a követőit
Többen is elgondolkoztak rajta, valódi-e.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik