Élet-Stílus

„Dartstábla voltam, akit mindenki dobált” – Bádoki Bettinát annak idején kinézték a gimis osztálytársnői

RTL Klub
RTL Klub
Volt, aki néhány évvel ezelőtt üzenetben kért tőle bocsánatot.

A Reggeliben ma Bella Levente és Bádoki Bettina beszélgettek arról, őket bántották-e az iskolában az osztálytársaik. Zdroba Patrik menyasszonya a műsorban elmondta, ő nem volt népszerű az osztálytársnői körében, akik rendszeresen beszólogattak neki, és gyakran összesúgtak, ha belépett valahova.

Bádokinál egy évvel ezelőtt kezdtek jelentkezni a pánikbetegség tünetei, ami miatt szakemberhez fordult. A terápiák során szóba került az önbizalomhiánya is, ami mint kiderült, visszavezethető a gimnazista éveiben tapasztalt verbális bántalmazásokra.

Ott beszélgettünk arról, miért van ez, hogy nekem iszonyatos durva önbizalomhiányom van. Most már sokkal jobban megküzdök vele, de ez visszavezethető volt az én középiskolás éveimre. Amikor egyébként nem tettem semmit érte, de valamiért a lányok körében ilyen dartstábla voltam, akit mindenki dobált. Mindig beszóltak valamiért, kinéztek

– emlékezett vissza az influenszer, akit két évvel ezelőtt az egyik volt osztálytársa üzenetben keresett fel, hogy elnézést kérjen tőle a korábbi viselkedéséért.

Saját bevallása szerint az iskolában történtek hatására sokáig a bókokat sem tudta fogadni, mostanra viszont már ez változott. Hangsúlyozta, hogy szerinte nagyon fontos szakemberhez fordulni, ha valaki lelki problémákkal küzd, így a nézőknek is azt tanácsolta, hogy ne féljenek segítséget kérni.

Bádoki egyébként a napokban az Activityben is szerepelt, ahol megosztotta a nézőkkel, hogy a vőlegénye, Zdroba Patrik az első randijaik egyiként közölte vele a vacsoraasztalnál, hogy neki napi minimum négy együttlétre van igénye, ha kapcsolatban van,

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik