Élet-Stílus

Zdroba Patrik az első randik egyikén közölte Bádoki Bettinával, hogy neki minimum napi négy együttlétre van igénye, ha jár valakivel

RTL Klub
RTL Klub
Tavaly a Nyerő Páros villájában sem fogták vissza magukat.

Zdroba Patrik és Bádoki Bettina tavaly a Nyerő Párosban versenyeztek, a kiesésük után pedig elárulták, hogy igencsak sok pásztorórát tartottak a játék ideje alatt, az egész villát körbejárták.

Bádoki a minap az Activity új adásában is szerepelt, ahol elmondta, ez valóban így volt, Zdrobával pedig gyakran azzal szórakoztatják magukat, hogy a kámaszutrából válogatnak pózokat.

Miközben Bádoki éppen az említett hálószobai titkokat ecsetelte, Rekop György közbe szólt, ő ugyanis nem tudta, ki a történetek másik szereplője.

– Bocsánat. Elnézést, én új vagyok ebben a bulvár témában. Ki a párod?
– Zdroba Patrik. Ciki, hogy nem ismered.
– Elnézést kérek, bocsánat

– hangzott a beszélgetés, amit követően Bádoki azt is elmesélte, hogy amikor randevúzni kezdtek az egykori x-faktorossal, utóbbi egyszerűen közölte, hogyha kapcsolatban van, legalább napi négy együttlétre van igénye.

Ahhoz képest, hogy ő nagyon szereti ezeket a dolgokat, nagyon ilyen régimódi. Mindig mondom, hogy leragadt a 18. században. Beszélgettünk, elmentünk vacsorázni, és akkor mondta, hogy hát, ő nem tudja, én milyen vagyok, de azt tudni kell róla, hogyha ő kapcsolatban van, neki a napi négy, az a minimum

– idézte fel az említett találkát.

Zdroba egyébként 2021 nyarán kérte meg a kedvese kezét. Terveik szerint idén összeházasodnak.

Kapcsolódó
Mégis lesz idén esküvője Zdroba Patriknak és Bádoki Bettinának
Korábban azt mondták, csak jövőre lesz idejük rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik